проблем в предницата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем в предницата

Мнение от crx_vtec » 20 Май 2009, 20:24

колеги имам следния проблем смених цялата предница 2-та шарнира , накраиника и биалетките от двете страни , имах един шум , като пращене все едно се чипят клечки така се чува по неравностите, мислех че ще е нещо от тия неща които смених , но тоя шум пак се чува някаде от към колелото... някои има ли на представа какво може да е защото не можем да го открием

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 20 Май 2009, 20:56

Тампон на макверсон, тампон на носача :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 20 Май 2009, 22:43

Колега ако се чува едно такова като тракане на ламарина, отвътрешната страна на дисковете има едни метални (аз им викам прашници) които предпазват диска от незнам какво :D Както и да е, тези металните са захванати само със 3 заварки като се скъсът тези заварки почват да тракат, гадното е че на прав път е тракат, тракат само по дупки и неравности, и като спреш да видиш какво става нищо не виждаш буташ тук - там риташ гумата и няма нищо иииии като тръгнеш пак същата работа. :D :D :D
Аз докато разбера какво ми трака похабих доста време и нерви :twisted:

И ако се пак ти е такъв проблема можеш да го отстраниш като ги вържиш със свински опашки за амортисьорите, опашките са отвътрешната страна и не се виждат. Аз исках да си ги заваря и да са както са си били, но метала (ламарината) е много тънка и майстора ми каза че нямало да стане защото щяла да се толи и нямала да хване здраво заварката.

Надявам се да съм помогнал с нещо. 8)
"The Beast" (звяра).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toni3d1 » 20 Май 2009, 23:21

то ако е от тези '' прашници '' се чува 1 ламаринен звук

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от crx_vtec » 21 Май 2009, 0:05

еба ли му мамата чува се като на метал , пращи и том н силно ама само на моменти приметно като потеглям първа втора и спира и по неравности на равното нищо не се чува , ама по неравностите ако карам п очерно имам чувството че нещо се къса някаде :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Profy » 23 Май 2009, 1:08

Това което казваш за ЯКОТО дрънчене като потегляш на 1ва и на 2ра си мисля, да не би да е от ТАМПОН на дшигателя ???

Иначе от другото описано ми звуючи като ТАМПОН МАКФЕРСОН или заден ТАМПОН на НОСАЧА ( този който е към купето )

Потребител
Аватар

Мнение от gogogab » 02 Юни 2009, 0:34

i az imam toia problem smenih vsi4ko otpred i pak edno TROP TROP TROP

Назад към E36