студена на прекъсвач?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
в крайна сметка тия коли нали за това са правени
.... и аз много обичам да 'рисувам' , а вредите от това са цял списък ... но на кой му пука - разваляш и правиш ... това е е36

.... и аз много обичам да 'рисувам' , а вредите от това са цял списък ... но на кой му пука - разваляш и правиш ... това е е36
...burn your tyres , not your soul.....

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
sinster написа:в крайна сметка тия коли нали за това са правени![]()
ти твойта само на прекъсвач ли я караш
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Няма разлика дали е М43 или М44,М50 и т.н. , ти го карай в лютеницата пък ми говори после, а иначе тука нещата са малко като оня виц.. то от веднъж гей не се става.
Иначе ако ти не усещаш някви проблеми по колата.. кво се кахъриш ?
И мен ми се е случвало да я цедя докато е студена, даже там има един ефект на по-висока компресия, точно щото е по-студена и доста хора се кефят как върви, ама си е е преебавка.. та.. от три пъти гей става ли се ?
Иначе ако ти не усещаш някви проблеми по колата.. кво се кахъриш ?
И мен ми се е случвало да я цедя докато е студена, даже там има един ефект на по-висока компресия, точно щото е по-студена и доста хора се кефят как върви, ама си е е преебавка.. та.. от три пъти гей става ли се ?

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: студена на прекъсвач?
Това ти е отговораNik4oZ написа:mihal написа:Здравейте колеги, проблем ли е ако колата студена, веднага след палене (25градуса външна температура) се форсира до прекъсвач? Моля споделете ми евентуалните последствия. Не питайте защо задавам такива въпроси че още ме е яд.![]()
Тебе зимата като те сабудят и те изкарат да бягаш гол в снега 1 км . На другия ден ще си болен . Сам прецени какво става като задаржиш в регулатор 1 мин , студен мотор.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе нищо му няма! Да не е ставало кола. Пък и погледни от добрата страна - това е М43 и ремонтът ще е по-евтин. Пък и винаги можеш да смениш маторя с по-голям. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
turbo написа:Абе нищо му няма! Да не е ставало кола. Пък и погледни от добрата страна - това е М43 и ремонтът ще е по-евтин. Пък и винаги можеш да смениш маторя с по-голям.
По принцип за ИС-ка си мисля ама ме е жал толкова го търсех точно м43 да е

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Тогава си го пази.Мойта като е студена не мога да я форсирам,докато не позагрее-все едно има некъв прекъсвач и не дава,после си понастъпвам 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега гледай повече да не се случва тва нещо,а по темата ти направо си му е.....л май....а на тоя мотор както е бил студен и земи тоя прекъсвач

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vladi_a_i написа:Тогава си го пази.Мойта като е студена не мога да я форсирам,докато не позагрее-все едно има некъв прекъсвач и не дава,после си понастъпвам
Колега можеш ли да дадеш една снимка на кабела който влиза в дебитомора?
И по специално дали на него има включен допълнителен кабел като преход?

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
бати хората - добре че не съм си купувал БМВ от вас! като ви слушам приказките - бии му прекъсвач, те за тва са напраени и т.н
1 поне десет годишна кола ако искаш да и видиш сметката - давай и прекъсвач като е студена - ако искаш да ти служи още време и да разчиташ на нея не и прави простотии, поне докато не загрее
те тия рацери дето ги гледам на всеки завой да бият прекасвачите и да гледат лошо от разните 16ки дето после във форума ги продават като "фул екстри, перфектни" си ебе дроба от такива

1 поне десет годишна кола ако искаш да и видиш сметката - давай и прекъсвач като е студена - ако искаш да ти служи още време и да разчиташ на нея не и прави простотии, поне докато не загрее
те тия рацери дето ги гледам на всеки завой да бият прекасвачите и да гледат лошо от разните 16ки дето после във форума ги продават като "фул екстри, перфектни" си ебе дроба от такива

- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
furiozo написа:бати хората - добре че не съм си купувал БМВ от вас! като ви слушам приказките - бии му прекъсвач, те за тва са напраени и т.н
колега, тия с лошите погледи и издуханите 16-ки ги знаем. Въпроса, е че който кара, респективно "драмони", ще прави! А и друго - от личен опит знам, че колкото повече жалиш, толкова повече ти се качва на врата.

...burn your tyres , not your soul.....

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
като е студена наистина й се вдига компресията,направо ще пръсне компресомера
всяко нещо си има работна температура,това че е раздал гас на студено при 25 външна не е чак фатално,просто е съкратил животеца на лагерчетата първо и оттам нагоре сегментчета и валчета в главата,ама не е като да е -15 и да беснееш на селския мегдан на кило ракия

всяко нещо си има работна температура,това че е раздал гас на студено при 25 външна не е чак фатално,просто е съкратил животеца на лагерчетата първо и оттам нагоре сегментчета и валчета в главата,ама не е като да е -15 и да беснееш на селския мегдан на кило ракия
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
ако експериментираш така редовно си търси или нов мотор или добър майстор,а външната температура че е била 25 гр. нали се сещаш ,че работната температура на ДВГ-то е 3-4 пъти по-висока.
Дано не си разказал играта на двигателя и другия път ти си знаеш-ако имаш пари за ремонти- срелката само в червената зона
Дано не си разказал играта на двигателя и другия път ти си знаеш-ако имаш пари за ремонти- срелката само в червената зона
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2