Проблем ел стъкло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем ел стъкло

Мнение от beckshot » 25 Мар 2009, 14:08

Здравеите появи ми се странен проблем.Като вдигам стъклото и минава средата и извъднаж докато го държа натиснато да се вдига то трагва надоло спира пак трагва нагоре и после пак надоло а през цялото време държа копчето да се вдига какво е това нещо и има ли оправия 4 врати е бмв-то е36

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 25 Мар 2009, 14:12

Здравей колега и аз го имах същия проблем на шофьорското стъкло... какво ли не правих и накрая стигнах до копчето. проблема се оказа в него... някак си не првеше добре контакт. Взех и размених копчетата дясното го сложих на лявото и обратно и проблема остана на другото стъкло което се използва по малко. :) Провери си копчето. Поздрави :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от beckshot » 25 Мар 2009, 14:34

мерси колега ще пробвам защото е много неприятно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от beckshot » 25 Мар 2009, 14:42

а някои ще ме светне ли за какво е едно копче което седи зад ръчката на чистачките вдясно на волана се пада много ми е чудно за кво ли служи

Потребител
Аватар

E36

Мнение от `Donny-JC` » 25 Мар 2009, 15:01

А другия проблем който може да е, е като ти тръгва стъклото надолу и после изведъж нагоре самите водачи тръгват да качват стъклото на криво и се получава напрежение и моторчето не може да смогне и връща стъклото да освободи малко и пак качва,това означава,че рамената които предържат стъклото са леко криви-моя проблем е такъв.
Действай бързо,изненадващо и с груба сила!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Мар 2009, 15:05

Може и да е от подгънато уплътнение ...при мене просвирва като е влажно и много рядко слиза така и се качва ....но това с копчето е твърде вероятна причина
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 25 Мар 2009, 16:03

Колега ок нов си, но вземи се научи да ползваш Търсачката в крайна сметка Тя е за това :!: А решението на твоят проблем се крие някъде тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733 Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Мар 2009, 16:09

beckshot написа:а някои ще ме светне ли за какво е едно копче което седи зад ръчката на чистачките вдясно на волана се пада много ми е чудно за кво ли служи

Да спира тока на копчетата за прозорци, пробвай като е натиснато да видиш че не работят прозорците.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38

Re: Проблем ел стъкло

Мнение от toni_toni » 27 Мар 2009, 2:26

beckshot написа:Здравеите появи ми се странен проблем.Като вдигам стъклото и минава средата и извъднаж докато го държа натиснато да се вдига то трагва надоло спира пак трагва нагоре и после пак надоло а през цялото време държа копчето да се вдига какво е това нещо и има ли оправия 4 врати е бмв-то е36

Може да ти се ебават щипките на стаклото.
Разглоби си кората и виш да не ти изкачат.
При мен беше това една щипка е 5лв.
Ако не е от щипките тогава е от управлението на стъклото ще ти трябва жичкажия.
Другото кадето се сещам е да ти запъва някаде и да се включва анти шока и да ти връща стъклото .
Разглоби си кората и виш как върви да не запъва някаде.
Успех

Назад към E36