дискове е 36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 22 Мар 2009, 14:13

С 1 метър да ти намалят спирачния път е 100 пъти по-добре отколкото да дигнеш 10 коня с чип :roll: Слагай смело колега
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 23 Мар 2009, 8:56

Борис_Малинов написа:
fedoracore написа:
Борис_Малинов написа:Имам пълен комлект:спирачни апарати,дискове,+нови накладки за продаване.
Забравих да спомена,че са вентилирани,от 320ка.

колега какви дискове имаш даи инфо за тях ... ако са слагани и един път на кола не ми даваи никва инфо .и резни някоя снимка .

Имаш Л.С.

нямам лс
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 23 Мар 2009, 16:31

И аз си сложих такива, според мен единственото предимство е, че евентуално ще загряват по-бавно ако ги товариш по-продължително. Не знам какви са твоите, но аз сложих от 325, а те като площ са същите като на 16-ката и в спирането на практика разлика няма. Имай го предвид, освен ако наистина не се гласиш да слагаш някакви по-големи;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 23 Мар 2009, 18:04

Вентилираните спрямо невентилираните не спират по-добре, а загряват много по-бавно. В града е +, като се пускаш по нанадолнище е огромен +, много по-малко ти отслабват спирачките на магистрала също усетих разликата. Като цяло е доста полезен ъпгрейд, като се има предвид че разликата между да сложиш нови плътни дискове + накладки или нови вентилирани дискове + апарати + накладки е 70-80лв ако можеш да се пазариш :idea: :!: :idea: Тамън сега имаш повод да смениш и спирачната течност с хубава нова да видиш АБС-а колко по-добре ще ти работи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panko1981 » 24 Мар 2009, 8:37

стан написа:Вентилираните спрямо невентилираните не спират по-добре, а загряват много по-бавно. В града е +, като се пускаш по нанадолнище е огромен +, много по-малко ти отслабват спирачките на магистрала също усетих разликата. Като цяло е доста полезен ъпгрейд, като се има предвид че разликата между да сложиш нови плътни дискове + накладки или нови вентилирани дискове + апарати + накладки е 70-80лв ако можеш да се пазариш :idea: :!: :idea: Тамън сега имаш повод да смениш и спирачната течност с хубава нова да видиш АБС-а колко по-добре ще ти работи

:yes:
Изображение

Предишна

Назад към E36