e36 320 проблем клима с врътките ;-)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- devilheart
- Потребител
-
e36 320 проблем клима с врътките ;-)
Здравейте колеги, искам да ви попитам за едно нещо което забелязах и да кажете въобще дали е проблем, климатроника е от тоя с врътките, та като загася двигателя и парното духа примерно на 2-3 степен без да е включен клима, от управлението се слуша някакво ръмжене и тихо бучене за около 3-4 минути след като съм изгасил колата, 1-2 пъти вече ми гори бушона за парното...а последния път направо го беше стопил..и незнае от кво може да е, самото управление на климатроника или? 

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
и мойто стрърже но до ся никакви проблеми 2 години
начи след като загасиш двигателя електрониката на колата си работи известно време за тва не се пУаши

начи след като загасиш двигателя електрониката на колата си работи известно време за тва не се пУаши

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Re: e36 320 проблем клима с врътките ;-)
За бученето и мойта го прави,но за бушона виж да не е по слаб и заради това да гори.Трябва да сложиш с точният ампераж.В търсачката ако успееш да намериш схема на бушоните щот аз немогаdevilheart написа:Здравейте колеги, искам да ви попитам за едно нещо което забелязах и да кажете въобще дали е проблем, климатроника е от тоя с врътките, та като загася двигателя и парното духа примерно на 2-3 степен без да е включен клима, от управлението се слуша някакво ръмжене и тихо бучене за около 3-4 минути след като съм изгасил колата, 1-2 пъти вече ми гори бушона за парното...а последния път направо го беше стопил..и незнае от кво може да е, самото управление на климатроника или?

- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
http://store.picbg.net/pubpic/B3/FE/8672361b7edbb3fe.JPG
това е таблицата отгоре са номерата и отдолу е правилния ампераж
това е таблицата отгоре са номерата и отдолу е правилния ампераж
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
В дигиталните има едно малко вентилаторче и работи точно 4-5 минути след като загасиш колата, най вероятно и при теб е подобно не мисля че е проблем 

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
И на мен ми работи няколко минути след като я загася не се плаши нормално си е,единствено наистина си погледни дали бушона е с точния ампераж.
- devilheart
- Потребител
-
:)
благодаря на всички, и на мен по принцип не ми прави проблем за сега, просто исках да зная дали е нормално това бучене, а ампеража сега ще го видя 

7 мнения
• Страница 1 от 1