помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...
Колеги предполагам че и на другиго се е случвало или може да има такава тема, ама нямам време да търся.......за което предварително се извинявам.
Като дам габарит и таблото не свети . Цялото табло, пепелници касетофонче, парно, часовници и др.
Обаче най-странното е че не е бушон всичките ги свалях, два пъти и са здрави. Другото което ми направи впечатление снощи че зумера като изгася колата на фарове не се обажда. Всичко друго си е ОК.
Ако някой може да помогне вместо да разглобявам "цялата кола" щв съм му много благодарен.
Като дам габарит и таблото не свети . Цялото табло, пепелници касетофонче, парно, часовници и др.
Обаче най-странното е че не е бушон всичките ги свалях, два пъти и са здрави. Другото което ми направи впечатление снощи че зумера като изгася колата на фарове не се обажда. Всичко друго си е ОК.
Ако някой може да помогне вместо да разглобявам "цялата кола" щв съм му много благодарен.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ми тогава търси проблема в ключа за тези неща или потенциометъра,с който се увеличава и намалява интензитета на светлината на таблото.Той често прави тези магарии.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Колега погледни това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 66#1397866 не е същото както ти обясняваш, но е подобен проблем! Може да ти помогне както казва колегата над мен "врътката" за таблото 

"The Beast" (звяра).
- krehoo
- Потребител
-
- Кара: 3-ка
- Мечтае да кара: М3-ка
Re: помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...
BAYRON написа:Колеги предполагам че и на другиго се е случвало или може да има такава тема, ама нямам време да търся.......за което предварително се извинявам.
касетофончето сега ли си го слагал?
На мен ми бяха вързали цд-то за някав кабел то4но за осветлемнието на таблото и бяха изгаснали лампичките като се махна цд-то от въпросното вързане и се върза кадето требе всичко се оправи без бушони без нищо
7 мнения
• Страница 1 от 1