Има ли проблем с 20ЕТ на джантите ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

дд

Мнение от joreto007 » 21 Фев 2009, 21:20

с мн твърдо окачване съм жълто кони с червени пружини H&R може ли тези колеги които са с такива джанти да пратят по една снимка на скаипа joreto007

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 19' G31 540i

Мнение от HDI » 22 Фев 2009, 15:19

vld написа:
///M Power написа:
vld написа:Ше опира и още как ;)

да разбирам че джанта с ЕТ20 с 205/60/15 опира ?независимо от окачването ?

100%
Освен ако не сложиш дебелия кол регулируемо кони + пружини отзад за е твърда като камък.
и да изрежеш веждата пак опира когато има хора отзад.
Единственото цивилизовано решение да се смнят джантите с същите с подходящо ЕТ .
Има и друг вариант при който се сменява нещо по окачването ,ма пловдивските спецове непожелаха да споделят какво точно се прави за да се прибере навътре носача :idea: ;)

Аз цяло лято бях с 205/60/15 със джанти с ЕТ20 , и нито веднъж не ми е опряла нито отзад нито отпред!! Окачването е стандартно,товарил съм я максимално,пак не е опирала.В момента със зимните 195/65/15 пак няма никакви проблеми. Възможно е на комбито задните калници да са малко по-широки :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 22 Фев 2009, 17:46

HDI написа:
vld написа:
///M Power написа:
vld написа:Ше опира и още как ;)

да разбирам че джанта с ЕТ20 с 205/60/15 опира ?независимо от окачването ?

100%
Освен ако не сложиш дебелия кол регулируемо кони + пружини отзад за е твърда като камък.
и да изрежеш веждата пак опира когато има хора отзад.
Единственото цивилизовано решение да се смнят джантите с същите с подходящо ЕТ .
Има и друг вариант при който се сменява нещо по окачването ,ма пловдивските спецове непожелаха да споделят какво точно се прави за да се прибере навътре носача :idea: ;)

Аз цяло лято бях с 205/60/15 със джанти с ЕТ20 , и нито веднъж не ми е опряла нито отзад нито отпред!! Окачването е стандартно,товарил съм я максимално,пак не е опирала.В момента със зимните 195/65/15 пак няма никакви проблеми. Възможно е на комбито задните калници да са малко по-широки :roll:
да не би твойто щото е комби да са му по-твърди отзад амортисиорите :dunno:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 22 Фев 2009, 19:19

Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20 :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 22 Фев 2009, 20:40

bojanov-is написа:Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20 :D
Аз като я гледам твойта е бая височка, ама както и да е, снимката която си дал е на предницата, ама ако кажеш че си карал с такива и отзад без да я преправяш и не си имал проблеми...... :roll:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 22 Фев 2009, 20:56

Nikito_nn написа:
bojanov-is написа:Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20 :D
Аз като я гледам твойта е бая височка, ама както и да е, снимката която си дал е на предницата, ама ако кажеш че си карал с такива и отзад без да я преправяш и не си имал проблеми...... :roll:

Имам снимки и на задните.Иначе колата несъм я карал с тея джанти защото са от е39.Просто ги бях качил на колата за някоя друга снимка... :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 22 Фев 2009, 21:03

bojanov-is написа:
Nikito_nn написа:

Имам снимки и на задните.Иначе колата несъм я карал с тея джанти защото са от е39.Просто ги бях качил на колата за някоя друга снимка... :mhihi: :mhihi:
Така кажи че е било само за снимка :mhihi: Ама абсурд да караш с тях
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

Предишна

Назад към E36