Въпрос за автоматика на 320 i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Въпрос за автоматика на 320 i
Здравей те искам да споделиа следното прибирам се за вкъщи във бавареца и трябва да го прибера със гаража си да ама пред гаража ми имам лек наклон и естествено и сняг не почистен.Та BMW ми е 93год. автоматик и така включил съм зимна и без да гледам включвам на 4 предавка(или както се води) и и подавам полека газ.И естествено затъвам във снега и и подавам пак газ и на таблото ми се включи индикатора за автоматична скоросна кутия естествено слизам и започвам да чистя снега качвам се във колата паля колата и както обикновено светва и загасва символа за автоматичната скоросна кутия.Прибрах колата след 10-15 мин слизам във гаража и запалвам 2 пати колата и всичко е ОК за сега.Та ваъпроса ни е дали може да се е прецакално нещо или де да знам.Моля да помогнете
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колега и аз имах съчия проблям, на 2-пъти затънах и така я вкарах в червеното на оборотомера и ми светна върпсната индикация. След като светна забелязах че при превключване от D на R или обратно , самото превключване става как да се изразя - "ударно". Изгасих колата после я запалих и я намше индикацията, следователно и превключването си стана плавно. Според мене преминава в някаъв авариен режим. Това ми се случи преи предишния сняг. От тогава досега нямам проблеми.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
3 мнения
• Страница 1 от 1