Смяна на щофйорска седалка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Смяна на щофйорска седалка
Колеги, проблема е следния: облегалката ми се счупи преди време и днес стигнах да си купя друга. Взех само "скелета" щото мойта тапицерия си е здрава. Проблемите са ми 2:
1- опитах се да сваля старата от колата днес, но се оказа че не иска да отиде до край напред и съответно не мога да сваля задния болт на дясната релса. Някой ако е имал подобен проблем нека сподели как се е справил.
2- нямам си и понятие как трябва да "трансплантирам" тапицерията от едната на другата. Моля ви давайте снимки материали и писания
щото следващата седмица ме чака дълго пътуване и ше се изкривя.
Ако имате някакви въпроси питайте, за друго не се сещам за сега. Благодаря предварително
1- опитах се да сваля старата от колата днес, но се оказа че не иска да отиде до край напред и съответно не мога да сваля задния болт на дясната релса. Някой ако е имал подобен проблем нека сподели как се е справил.
2- нямам си и понятие как трябва да "трансплантирам" тапицерията от едната на другата. Моля ви давайте снимки материали и писания

Ако имате някакви въпроси питайте, за друго не се сещам за сега. Благодаря предварително

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Видях конкретни теми из форума, но пак оставам озадачен. Изникна ми и втори въпрос в главата : мойта седалка има джоб на гърба, а тази която взех няма проблем ли е това ? Дайте някви снимки с инструкции и ще съм много благодарен
и бира черпя въпреки студеното време !!! 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Момчета, де кажете нещо че ше изкъртя пода в колата. Е*аси майката, запънала е дясната релса и неще и неще да мръдне напред за да сваля болта. На всичкото отгоре ми се струва че и самата седалка е различна.
а именно : мойта е с "кошницата" отзад на гърба, а тази дето я имам е без и ми се струва че нема пасне тапицерията. Възможно ли е ?! :cen
:censored::censored:

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Няма проблеми колега , ще стане тапицерията ....гарантирам , аз съм го правил и няма грижи (тези седалки с джоб от зад се на коли след фейса а другите - преди, но няма грижи , тапицерията ще стане....). Иначе няма голяма философия по свалянето ,правилно си се насочил , просто отвиваш болтовете от долу. След като не иска да ти мръдне седалката достатъчно , значи нещо я спира или може релсата да е крива или да се е усукала леко и да не може да се движи нормално по нея седалката .... Легни ниско долу и гледай ....
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
7 мнения
• Страница 1 от 1