ел.стаклото изщрака и отказа???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ivailo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3.0 Д
- Мечтае да кара: X5 M 5.0D
ел.стаклото изщрака и отказа???
от какво може да е колеги,как да свала кората някаде има ли снимки на демонтирането и ---лявата кора до шофиора.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
мойе да ти е заминал гребена на механизма на ел .стъклото 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Пласмасовия водач най-вероятно.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!
BeSnIq_NGP написа:Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!
еййй

Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !
- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
ctokata написа:BeSnIq_NGP написа:Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!
ейййми кажи точно как де
болчетата само до дръжката ли са ? и какъв вид са (тяхната ....) щото аз се опитвах да си свалям кората ама с никва отверка не можах да ги отвия тия скапани винтчета
само си счупих две щипки и сега ми трака кората
а м/у другото от къде мога да си купя щипки ? Само от Дару ли и на каква цена са ?
Ами колега и аз имах проблем с отвиването но ми дадоха мек накраиник дето се огава и няква звезда еврейска май и ги развих ,под дражката са ! само те са за развиване после откачаш кората със щипките и готово.....а щипките ги купих от маг. авточасти във Варна имаха ги и водачите и всички щипки но не помня цената не беше фрапална
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
При мен като изщрака така и не щеше да се вдига до горе джама(тракаше и седеше на едно място) се оказа гребена...
9 мнения
• Страница 1 от 1