346 000 км безпроблемни

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от ivo1968g » 29 Яну 2009, 17:09

liloff написа:Бе човек, ако си сериозен и Е36ицата не те е предала 12 години вече, мисля че си заслужил за пред себе си да скочиш на една нова 3ка. А те нека да ги правят некачествени ;) В Англия ли живееш?

Wishbone е носач-а на предното колело. Нарича се wishbone, поради приликата по форма с онази костица, мисля че "ядец" й викаха.

Вярно че е време за смяна, то нали и годините ми напредват ;) - време е да се кача на нещо ново, ще видим, засега старата си върви добре, ако се намери някой да я купи, ще мисля за по-нова

Потребител
Аватар

Мнение от ivo1968g » 29 Яну 2009, 17:12

ивчо3 написа:
ivo1968g написа:
Kambe написа:евала дано и ние имаме твоя късмет :)
Значи това wishbones в буквален превод на български е пилешка кост, която суеверните хора наричат "ядец". Това са носачите на автомобила, а въпросните гуми над wishbones вероятно са тампоните.

Да, тях най-вероятно трябва да сменя. Минах днеска през сервиза на БМВ и питах за маслото,казаха че щом карам за такъм кратък период от време толкоз километри, най-добре е да си се сменя както е по сервиз- на всеки сервиз тоест,а в моя случай-на 4-5 месеца веднъж.

Потребител
Аватар

Мнение от ivo1968g » 29 Яну 2009, 17:15

liloff написа:Бе човек, ако си сериозен и Е36ицата не те е предала 12 години вече, мисля че си заслужил за пред себе си да скочиш на една нова 3ка. А те нека да ги правят некачествени ;) В Англия ли живееш?

Wishbone е носач-а на предното колело. Нарича се wishbone, поради приликата по форма с онази костица, мисля че "ядец" й викаха.

Не съм в Aнглия, в Южна Африка съм - и може би факта че няма студове , сняг,много дъжд сигурно помага на двигателя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 30 Яну 2009, 0:11

И пътищата ако са ви хубави и си караш с нормална скорост в нормални обороти и 500 000 ще ти изкара

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
Мечтае да кара: М20-ката дълги години
Детайли за колата: Необикновена

Мнение от Pe3a4 » 30 Яну 2009, 4:15

Епа то нема умиргане туй животно ... да ти е живо и здраво моторчето и още толкоз да мине :)
Fuck replica's, Nur original ist legal.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Яну 2009, 20:54

Добре де момчета,ами то едно време Жигули-тата не изкарваха ли и те по толкова километри горе-доло?Имам спомени,че колата на едни наши съседи беше направила 350 000км,когато я закараха за основен ремонт.Двигателите на BMW са доста по-ново поколение,конструкция и т.н.Не следва ли да изкарат доста повече при правилна експлоатация?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Яну 2009, 22:18

ми би следвало...ама откъде да знаеш ти кога правиш ремонт на твоята на колко км си всъщност,щот жигулаторите се купуваха нови,а нови бмв-та да се купят и да им се прави ремонт си е бая експлоатация или проблемче

Предишна

Назад към E36