ЧНГ НА ВСИЧКИ ТУК , ИМАМ ПРОБЛЕМ С БМВ-ТО
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ЧНГ НА ВСИЧКИ ТУК , ИМАМ ПРОБЛЕМ С БМВ-ТО
ЗДРАВЕИТЕ ПРИЯАТЕЛИ ИМАМ 325 ТДС , КУПИХ ГО 2007 ДЕКЕМВРИ , И НЕ МИ Е САЗДАВАЛО ПРОБЛЕМИ ДО СЕГА , СТУДЕНО СИ ПАЛИ ПЕРФЕКТНО , КАТО ЗАГРЕЕ ПАК ВАТИ МАЛКО И СИ ПАЛИ! ОБАЧЕ СЕГА НЕ ПАЛИ ИЗОБЩОЛ. ДАЛИ Е ОТ ПДГРЕВНИТЕ СВЕЩИТИ?
nikii4a tds
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Здравей колега, честита и на тебе. Като първо използай търсачката там има много за тази болест при нафтовите печки. Ето ти и малко помощ в търсенето и от мен:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като давате мнение, поне се обосновете защо мислите така... от мнения от рода на "Не са ти проблем свещите" нужда няма... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Щом проблема е дошъл със студа,вариантите са няколко
Слаб акумулатор
Кофти нафта
Изгоряла свещ
И не е лошо да си смениш веригите + обтегачите ,да не ревнеш и ти,че ТДС-тите чупят клапани
този съвет е провокиран,от това дето си написал ,че колата като е топла върти малко повече 
Слаб акумулатор
Кофти нафта
Изгоряла свещ
И не е лошо да си смениш веригите + обтегачите ,да не ревнеш и ти,че ТДС-тите чупят клапани

Mollov написа:Като давате мнение, поне се обосновете защо мислите така... от мнения от рода на "Не са ти проблем свещите" нужда няма...
Ти ясно се хапеш май със всеки тук!! Не за първи път срещам твое апострофиране където не му е нужно местото.Първо погледни човека какво пита :ОБАЧЕ СЕГА НЕ ПАЛИ ИЗОБЩОЛ. ДАЛИ Е ОТ ПДГРЕВНИТЕ СВЕЩИТИ? и тогава ме апострофирай.
Лява лента, с ляв мигач.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Викаш кво като е модератор.... да трае там, а.... ларж сте всичките...
KASABA, аз не се "хапя" със всички, само ти правя забележка... на теб какъв ти беше проблема да си спестиш мнението, ако ще напишеш само това??? На теб ако някой така ти "помогне", ти ква НУЖНА информация ще извлечеш от този пост??? Айде мислете малко преди да се правите на "Ущипани госпожици"...
KASABA, аз не се "хапя" със всички, само ти правя забележка... на теб какъв ти беше проблема да си спестиш мнението, ако ще напишеш само това??? На теб ако някой така ти "помогне", ти ква НУЖНА информация ще извлечеш от този пост??? Айде мислете малко преди да се правите на "Ущипани госпожици"...
- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
!този форум е даси помагаме а не да се караме. 4естита нова година на вси4ки и много безавариини км.
Mollov написа:Викаш кво като е модератор.... да трае там, а.... ларж сте всичките...
Виж първо въпросът му какво пита и аз какво съм му отговорил Аз мисля че съм му отговорил ясно и точно на въпросът му.Той друго не пита а само дали му е проблема от свещите! А ти ми правиш забележка????
Лява лента, с ляв мигач.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Гарантирам ,че при големия ТДС с повече от 2 изгорели свещи няма палене освен с дърпане.
За малкия ТДС и с 1 изгоряла пали с клизма и почти съсипване на акумолатора
За малкия ТДС и с 1 изгоряла пали с клизма и почти съсипване на акумолатора

15 мнения
• Страница 1 от 1