Проблем....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Svetlio Shehov
- Потребител
-
Проблем....
Днеска сутринта имах проблем като запалих колата: тресеше, не можеше да поддържа обороти и гаснеше. Свещите са сменяни преди една седмица, все пак ги проверих, бяха много зацапани - почистих ги. А маслото е умешено с малко бензин?? Проверих при един приятел компресията на цилиндрите и се оказа че е перфектна. Сега си върви, но ме притеснява защо свещите за 1 седмица бяха в това състояние и маслото??? колеги според вас на какво се дължи това
vld:Оправи си заглавието на темата
То трябва да подсказва съдържанието и,за да е ефективна търсачката на форума
vld:Оправи си заглавието на темата

То трябва да подсказва съдържанието и,за да е ефективна търсачката на форума

- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
щом маслото ти е омешано с бензин не искам да те плаша но маи е глава или гарнитура провери си маркучите дали са надути. ако питаш мен бягаи на сервиз да ти кажат хората и дано да не е глвата успех и кажи какъв е бил проблема когато го решиш
щом маслото ти е омешано с бензин не искам да те плаша но маи е глава или гарнитура провери си маркучите дали са надути. ако питаш мен бягаи на сервиз да ти кажат хората и дано да не е глвата успех и кажи какъв е бил проблема когато го решиш
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Щом е умешено с бензин може да са пикаещи дюзи, преди да вдигаш главата си продухаи дюзите или пробваи с някоя добавка за прочистване на горивната система. Успех.....
щом маслото ти е омешано с бензин не искам да те плаша но маи е глава или гарнитура провери си маркучите дали са надути. ако питаш мен бягаи на сервиз да ти кажат хората и дано да не е глвата успех и кажи какъв е бил проблема когато го решиш[/quote]
И аз така мисля , при мен имаше течове , и се оказа че е за гарнитура. Задължително на Лекар го карай
И аз така мисля , при мен имаше течове , и се оказа че е за гарнитура. Задължително на Лекар го карай

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
6 мнения
• Страница 1 от 1