проблем с нови предни амортесиори

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

проблем с нови предни амортесиори

Мнение от MiSho_Spiralata » 11 Ное 2008, 22:11

Колеги попаднах в изключително скапана ситуация.Значи бях с жълти предни аморт. Bilstein с червени пружини.Единият изпусна и реших да ги сменя.Взех Monroe Sensatrac и тампони.Всичко добре смених ги както трябва и като я подкарах за какво биене удряне тропане по дупки става на въпрос се едно няма аморт. казаха ми колегите,че рейката е била за смяна на втулки претегнаха я,но не може реика да тропа по този начин.Въпросът ми е има ли вероятност този амортесиор да не става за моята или може би с тези пружине знам ли.С Bilstein-ите нямаше трапане никакво въпреки,че единият беше изпуснал :help:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 11 Ное 2008, 23:03

Явно не са за тебе, щях да налетя на таз марка, но бързо ме отказаха. Да видя това, да видя онова в каталога, едно въртене по телефона, тия стават, онез стават. Че тоя като отвори каталога то си пише кое става, а не прелистване на страниците с плюнчена на пръста - да и това се чуваше по телефона. Ама останах с впечатление, че нищо не става, само се мъчи да събере клиентела. Предпочитам маслени, не газови. И ще са "Боге" или "АЛ-КО", зависи с колко разполагам и как ме захапе кучето.

Назад към E36