Питане за страничните стъкла на BMW 320i Coupe ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004

Питане за страничните стъкла на BMW 320i Coupe ?

Мнение от Chichebiev » 23 Окт 2008, 12:35

Здравейте, може би има подобна тема но аз ненамерих, а и нямам време да се ровя дълго из форум. Затова питам направо дано някой отговори че днес ми е по свободен ден и мога да отскоча до магазина. :D
От къде да си купя пластмасите които държат стрничното стъкло за ел.машинката вътре в самата врата представляват едни правоъгълни пласмаси с дупка в средата където влизат едни ябълковидни болтове.
Къде мога да си купя искам нови че моите бяха остарели и се чупят лесно. Нямаше да ми се налага да търся ако не ми бяха счупили стъклото за да ми краднат CD-то, но такъв е живота. :)

Ще съм благодарен ако някой ме ориентира за да си купя.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Окт 2008, 12:48

Дарукар/Камор, едва ли от друго място.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Окт 2008, 13:16

"Вари" ,магазина е на "Оборище" около 4 кинта парчето бяха :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004

Мнение от Chichebiev » 23 Окт 2008, 17:41

Много благодаря :)

Аватар

Мнение от TUZara` » 23 Окт 2008, 23:22

За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.

P.S. Извинявам се на колегата,че му осирам темата,но да се надяваме,че след като той си е свършил работата мога да свърша и мойта на негов гръб

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 24 Окт 2008, 1:10

TUZara` написа:За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.

P.S. Извинявам се на колегата,че му осирам темата,но да се надяваме,че след като той си е свършил работата мога да свърша и мойта на негов гръб

Потърси в Тунинг раздела имаше тема какво ти трябва за задни ел стъкла екстрата излизаше соленичко :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Окт 2008, 22:13

k1k0 написа:
TUZara` написа:За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.

Потърси в Тунинг раздела имаше тема какво ти трябва за задни ел стъкла екстрата излизаше соленичко :mhihi:

Мерси много колега :) :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Окт 2008, 23:49

Жалко само, че на Компакт не могат да се сложат ;) Иначе е супер кеф...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 25 Окт 2008, 19:47

в http://autoplus.bg/products.php ги има 5 лв броиката :mhihi:
Изображение

Назад към E36