Бъдещ проект
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Аз също знам за доста 318ис-ки
Тва с алуминиевия блок са новите двигатели М52
те не стават!
Стига сте го плюли момчето бе...

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Добре съгласен съм ако ми помогнете в избора на кола подходяща за целта ми следете ме колкото искате. После ще казвате '' на това момче съм му помогнал и аз имам пръст в неговата реализация''
Аз не си чеша езика и не се правя на голяма работа защото няма никакъв смисъл и привилвгия. Съвсем сериозен съм и искам да си сбъдна мечтата да дрифтирам със стабилна и що годе мощна кола. В момента съм командирован в Италиа. Когато се прибера искам да съм запознат - кой е най добрия вариант и да започна да процеса изграждане.
Аз ви моля за помощ - вие ме оплювате. Това ли е целта на форума - който се оредил добре който има желание "ДОЛОООО нямаш право"
Ако искате, аз съм от опуритите и работя по въпроса по един или друг начин.
Доскив
п.с. разбрах доло горе кой двигател е здрав но така и не получих информация кой модел от коя година с какъв е
Благодаря все пак на подкрепящите ме колкото и малко да са
Аз не си чеша езика и не се правя на голяма работа защото няма никакъв смисъл и привилвгия. Съвсем сериозен съм и искам да си сбъдна мечтата да дрифтирам със стабилна и що годе мощна кола. В момента съм командирован в Италиа. Когато се прибера искам да съм запознат - кой е най добрия вариант и да започна да процеса изграждане.
Аз ви моля за помощ - вие ме оплювате. Това ли е целта на форума - който се оредил добре който има желание "ДОЛОООО нямаш право"
Ако искате, аз съм от опуритите и работя по въпроса по един или друг начин.
Доскив
п.с. разбрах доло горе кой двигател е здрав но така и не получих информация кой модел от коя година с какъв е
Благодаря все пак на подкрепящите ме колкото и малко да са

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38452
Заповядай и после да не забравиш да ме споменеш,като е готов проекта
.Ааа и едно кръгче искам тттссссс,тттссссссс 
Заповядай и после да не забравиш да ме споменеш,като е готов проекта

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2