Спукана глава от прегряване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 10 Окт 2008, 0:23

golfhi написа:
dani3406 написа:Здрасти колега. аз имах сащия проблем с спукана глава. Оправиха ми я на Хладилника в София. Това беше януари,до сега нямам проблеми с нея. Смениха ми гуми4ки,шлайфане и тем подобни за 140лв. Хората се занимават само с това,така 4е си разбират от работата. Димитър Витанов тел.0888 922 668, www.head-service.com кв.Хладилника,ул.Люба Вели4кова 24 Успех :)

Ти си минал с 140лв. ама това с заваряване на главата ли е :?:
Аз го изчислявах и на мен ще ми излезе около 550лв.ако взема от морга глава за 350лв. А и аз съм от В. Търново и ми е далече а и не мога да отсъствам и да ходя по Сф

колега и аз съм от ВТ и утре заминавам за сф...ако искаш пиши на лс да ми дадеш главата...ще намеря майстор в сф измежду по горе казаните от колегите ще я завари и ще ти я върна в неделя...ако мога да съм ти полезен->лс

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 10 Окт 2008, 19:35

Купих глава за 330лв. от автоморга и сега вече чакам майстора, какво ще направи.
Нещо ме разубедиха да я заварям :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от golfhi » 14 Окт 2008, 22:06

Значи днес взех колата от майстор, сменил е глава, гарнитура, гумички на клапани, гарнитурка на ауспуха и тн. Но нямам парно :shock: - откъде може да е проблема, духа само студено. :twisted: Майстора вика че не било това от него, а нещо от токовете - иначе термостата си отваря (и 2-та маркуча са топли) и стрелката не мърда от 12часа, налял е антифриз.(за 24лв.струвал) Абе 200лв. ми взе - мисля че е добре цената. :roll:
Дали проблема е това че не е обезвъздушено радияторчето на парното или е нещо електрическо :?: :?: :?:

п.п. Преди да я прегрея имаше чудесно парно - климатик нямам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от golfhi » 14 Окт 2008, 23:08

:?: :?: :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Окт 2008, 1:28

Имаш един клапан за парното, той прави грижи, търси из форума, имаше много яка тема за това.

Не разбирам как можеш да оставиш кола с работещо парно и да вземеш кола с неработещо парно...?!?@#*&#($)*

Баси наглите майстори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от golfhi » 15 Окт 2008, 20:10

Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещо :lol: Явно нещо клапата за към купето е заяла нещо. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 15 Окт 2008, 20:37

golfhi написа:Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещо :lol: Явно нещо клапата за към купето е заяла нещо. :roll:

Точно за това,което казваш имаше отделна тема и мисля че се стигна до извода че от централната духалка не духа топло,дори и да си го пуснал на топло,за да не заспиш или да те унесе от това,че е точно срещу лицето ти.Т.е. духа от всякъде топло,без централната духалка,някаква превантивна мерка от задрямване или от рода,демек да ти духа хладничко само,за да си свеж като караш.

Мисля че по-подробно немога да преразкажа темата,поне това което изчетох в нея преди време.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 18 Окт 2008, 12:06

golfhi написа:Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещо :lol: Явно нещо клапата за към купето е заяла нещо. :roll:

Колега намери си ръководство за експлоатация на Е36 и ще видиш че от централните конзоли на Е36 БЕЗ КЛИМАТИК ДУХА САМО СТУДЕНО, ДАЖЕ И НА ВРЪТКАТА ТИ Е ПОКАЗАНО СИНЬО
http://picbg.net/img.php?file=cc861b53523179fb.jpg
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от golfhi » 18 Окт 2008, 14:19

titikaka написа:

Колега намери си ръководство за експлоатация на Е36 и ще видиш че от централните конзоли на Е36 БЕЗ КЛИМАТИК ДУХА САМО СТУДЕНО, ДАЖЕ И НА ВРЪТКАТА ТИ Е ПОКАЗАНО СИНЬО
http://picbg.net/img.php?file=cc861b53523179fb.jpg

Respect :clap: Благодаря на всички за отговорите. :)

Заключвайте темата

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Окт 2008, 14:25

дам, да не успива водача.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Окт 2008, 17:31

голяма каша с тия глави,ама щот като вземеш кола,трябва се смени туй-онуй,а не първо музика,жанта,гърне и други такива

Предишна

Назад към E36