савет покупка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Авг 2008, 13:57

Ела да ти дам една стрела с М44 да се отвозиш :D 0899177666

ентусиаст
Аватар

Re: савет покупка

Мнение от [Georgi] » 26 Авг 2008, 21:02

mg87 написа:дори е с климатроник (не е зареден и не мога да сам сигорен дали бачка).

Това е много съмнително. Освен ходова част, двигател и диагностика задължително да се види дали е изправен климатика, защото ако не е ще се видиш в разход...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Авг 2008, 21:19

Пък и батка никога така на уко неможеш да разбереш точно коя година е колата.Така че на табелата и 98-ма да пи6е неможе да си сигурен че не е 93-та.Вече ако си много в час в тези неща може и да можеш.Най-сигурно искай вина и това е.Успех колега дано си намериш пазен екземпляр :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 26 Авг 2008, 21:27

Баце един съвет от мен. Защо не разгледаш ексземплярите тука във форума които се продават, не погледнеш някои от тях. Те поне са гледани и можеш да имаш някаква сигурност че са читави. Според мен не прибързваи с покупката на тази която си избрал да не стане някои фал.
Желаяти успех :yes:

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 27 Авг 2008, 0:55

Kregec написа:Баце един съвет от мен. Защо не разгледаш ексземплярите тука във форума които се продават, не погледнеш някои от тях. Те поне са гледани и можеш да имаш някаква сигурност че са читави. Според мен не прибързваи с покупката на тази която си избрал да не стане някои фал.
Желаяти успех :yes:

според мен колега е прав ... просто с тиа салони колите ги карат на смешни цени от порядака на 500-1500евро и тука ти искат от 4500 нагоре... след минимални пипания по колата... по добре вземи разгледай форума има доста добри колици .. и поне знаеш че тука веднъж станеш ли маниак няма махане ;) , Успех 8)
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Предишна

Назад към E36