загря ми колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivan_Ivanov
- Потребител
-
загря ми колата
Ей,добре че ви има тук във форума че ето ме мен пак с проблем ,моя хулиган ме издъни днеска а в събота ще пътувам и сега не знам на къде ,то ясно де на маийстор ама нека чуя мнението ви,с две думи колата загря вдига темепературата и пред червената зона като пусна парното започва да се оправя но спра ли го и пак се вдига това е при градско де,усетих че става и много тежка и тромава в тоя момент,съмнява ме нещо перката, нормално ли е при загряла кола да и спирам перката с пръст?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не е нормално, провери първо нивото на охладителната течност, ако има теч.... като се увериш че нивото е в нормалните граници, следва виско, предадена водна помпа или термостат.
в тоя ред гледай... успех дано да не е нещо скъпо...
в тоя ред гледай... успех дано да не е нещо скъпо...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като за начало си смени виското и водната помпа...
Бахти колите карате заклевам се...аз като купих моята дори антифриза не й смених,пробвах го във фризер и не замръзва на -22° а е някъв жълт ...
Бахти колите карате заклевам се...аз като купих моята дори антифриза не й смених,пробвах го във фризер и не замръзва на -22° а е някъв жълт ...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
///MapTo написа:Като за начало си смени виското и водната помпа...
аз мога да се заклея че купуват 95-97 година със всички екстри за 4-5 бона

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Според мен щом като пуснеш парното и се оправя малко значи че помпата е наред,тя си циркулира.Аз имах същия проблем и започнах от термостата,след смяната му всичко се оправи,а за виското изчакай да подмине средата на скалата,и тогава се опитай да спреш перката с ръка,не би трябвало да можеш да я спреш,ако успееш да я спреш значи виското е заминало.Успех,дано минеш само с термостата!!!!!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1