Пак за проблема с стъклото с дръжките предно дясно.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Пак за проблема с стъклото с дръжките предно дясно.
Здравейте колеги. Немогат да го оправят това стъкло ходих в 3 фирми за автостъкла и неможаха да го подкарат както трябва. Значи то се беше счупило преди смених го смених и пластмасовите плъзгачи, но стъклото като се смъква няма проблеми на вдигане тръгва да пада от предната страна и се напъва някаде. Колата е `91 седан с ръчни стъкла. Има ли някой колега с е36 седан на който му се занимава да му разглобим вратата да видим каде е разликата. Или да ме ориентирате като цени на машинки за ръчни стъкла и уплатнения на стъклото ? Че в тая жега не е приятно като нямам и клима ....
Изметнало се е от първия водач според мен, моето беше така (освен че ми бяха счупени и пластмасовите правоъгълни плъзгачи долу.
Не се вижда, че е изскочило, трябва да го напипаш. Мисля че няма да има разлика между ръчните и авт.стъкла, просто на мястото на мотора има ръчка при теб.
Поиграй си малко сам. Много мръсна работа е, но е по-вероятно сам да го оправиш с по-малко поражения.
Ако искаш, направи няколко снимки да се види механизма и ще пробвам да те ориентирам.
Не се вижда, че е изскочило, трябва да го напипаш. Мисля че няма да има разлика между ръчните и авт.стъкла, просто на мястото на мотора има ръчка при теб.
Поиграй си малко сам. Много мръсна работа е, но е по-вероятно сам да го оправиш с по-малко поражения.
Ако искаш, направи няколко снимки да се види механизма и ще пробвам да те ориентирам.
3 мнения
• Страница 1 от 1