Сервиз Където Разбират от BMW-та ....Къде?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Сервиз Където Разбират от BMW-та ....Къде?

Мнение от skate » 30 Юли 2008, 9:51

Здравейте, попрегледах темите , но не видях някъде инфо за сервизи където могат да обслужат колата ми.. /може и да съм пропуснал извинявам се но... :( /

Единствената тема която намерих беше за Сервиза на Ники (SACHS) , и веднага му се обадих но момчето просто каза че няма възможност месец напред да я погледне тъй като имал 20 бмв-та и искал да ходи на море човека, разбирам го, а искам да го оправя проблема до седмица-две...,

Имам проблем с ел. стъклата на е36-цата лявото и дясното ..., и искам да я закарам в сервиз да ги оправят.., но искам да е някъде където поне малко са се занимавали или поне ще го направят добре , просто неискам някой майстор тепърва да разучава механизма на ел. стъклата на е36 купе, дано ме разбирате.

Моля за телефони или адреси. Благодаря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 30 Юли 2008, 10:42

Колега, последниа път ходих тук http://www.blaze-auto.com/ , правих ремонт на окачването + ролки и ремъци, останах доволен. Какво ти има на стъклата, ако е нещо дребно, всеки жичкаджия ще ти свърши работа.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 30 Юли 2008, 10:45

BFM написа:Колега, последниа път ходих тук http://www.blaze-auto.com/ , правих ремонт на окачването + ролки и ремъци, останах доволен. Какво ти има на стъклата, ако е нещо дребно, всеки жичкаджия ще ти свърши работа.

Мисля че е нещо от механизмите :/ нз..., токущо и аз видях рекламата-банера отгоре в форума на тези Blaze-Auto , ей сега ще им звънна.

И друго : Намерих инфо за Сервизите.., то си имало специален раздел в форума (Сервизно обслужване на БМВ).. Извинявам се за темата.
Благодаря. :D

ПС: И все пак ако някой препоръча ще съм благодарен.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Юли 2008, 15:08

Никола Дановски бате...няма друго място,където можеш да си пиеш бирата с майстора и да имате общи теми... ;)
Другаде не съм срещнал такова отношение,а и другаде колите ми не ходят :)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 30 Юли 2008, 23:48

///MapTo написа:Никола Дановски бате...няма друго място,където можеш да си пиеш бирата с майстора и да имате общи теми... ;)
Другаде не съм срещнал такова отношение,а и другаде колите ми не ходят :)

Споделям мнението ти, но просто е много зает.. каза ми най-рано след половин месец ,.... а исках в най-скоро време да ги оправя понеже е жега и без стъкла е гадно... :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 31 Юли 2008, 1:44

На Симеоновско шосе N6 зад автокъща Юникорно, точно срещу лръстовището на Геме Димитров и Симеоновско шосе. Лъчо и Явор са хората, аз там си оправям и двете бимички и съм доста доволен от тях, няма вариантите със тел и поксипол, няма варианта с турските части и прочее простотии...няма проблем да ти сложат частите които ти им донесеш но тогава не ти дават гаранция

На мен 1 път ми дефектира водната помпа ( пластмасовата ) 1 месец след като ми я смениха и новата помпа+труда по слагането и ми излезе сумарно 6лв ( 4 кафета и малко бакшиш за момичето )

Телефон давам само на Лично Съобщение, ако те интересува драсни ми 1...а и хората се занимават само с BMW поне в близките 8 години не са преставали
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 31 Юли 2008, 17:43

В Блеиз са добри познавам лично собственика ;)
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 02 Авг 2008, 10:49

За стъклата имало някакви майстори в Княжево. Тук четох че някой колега е останал доволен, ама не мога да изровя темата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от skate » 02 Авг 2008, 12:30

[Georgi] написа:За стъклата имало някакви майстори в Княжево. Тук четох че някой колега е останал доволен, ама не мога да изровя темата.

Точно с тях се свързах :) С това се занимават хората, запазих час и ден и след седмица съм там :D

Инфо > http://www.mikrondocev.com/

Назад към E36