Един въпрос!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Един въпрос!
Здравейте! Въпроса ми е,има ли нячин ако се чукат повдигачи, да се разбере кои точно или се сменят всичките? Благодаря предварително 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E8&start=0
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3%E0%F7%E8
Няма да минеш само с повдигачите
!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3%E0%F7%E8
Няма да минеш само с повдигачите

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
Не знам,мисля да си налея първо една добавка за прочистване на мотора,след това да налея новото масло със една добавка"днеска я получих даже",прочетох за нея във форума, BARDAHL, казват,че е добра много иии....така ако ли неее работата е ясна 24бр.x25лв.
Добър ден Българио бедна,срам ме е да те погледна
иначе вериги смених всичко Ок,нооо според мен клапани нямам криви,защото нито мотора има някакви вибрации,или тресене,нито обороти мени,а просто от вереме на време като затопли "само" поцъкват така лекичко 

.
кои мотор колега е това? М40? вероятно? тук всеки които е имал такова нещо знае как е.. колата си е Ок и повечето се разтракват доста. Сменят се всичките до колкото знам, но има и друго нещо. Опитаи следното.. при ТОПЪЛ мотор на изключена скорост натисни газта яко. Виж къде мотора ще започне да прекъсва или кога ше усетиш едно изключване. Ако направиш 6000 оборота
или поне 5500 си караи колата спокоино ако не ти се дават няколко стотин лева за вал и повдигачи и какво ли още не
поне това е моето мнение. относно добавките има една руска добавка която не помня как се казва но тя много успокоява "пишещата машина"
създва някакво покритие по елементите вътре и намалява малко тракането.

поне това е моето мнение. относно добавките има една руска добавка която не помня как се казва но тя много успокоява "пишещата машина"

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
Re: .
6efovete написа:кои мотор колега е това? М40? вероятно? тук всеки които е имал такова нещо знае как е.. колата си е Ок и повечето се разтракват доста. Сменят се всичките до колкото знам, но има и друго нещо. Опитаи следното.. при ТОПЪЛ мотор на изключена скорост натисни газта яко. Виж къде мотора ще започне да прекъсва или кога ше усетиш едно изключване. Ако направиш 6000 оборотаили поне 5500 си караи колата спокоино ако не ти се дават няколко стотин лева за вал и повдигачи и какво ли още не
Колега,като разгледа профила ми дали е М40 мотора

- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
Руската добавка се казва "Ресурс" (около 17 лева беше) - слагат се 2 или три опаковки зависи от изминатите километри и е доста добра ползвал съм я, но се сменя с всяка смяна на маслото. Колата утихва и мърка като коте.
Plamenavramov написа:6efovete написа:кои мотор колега е това? М40? вероятно? тук всеки които е имал такова нещо знае как е.. колата си е Ок и повечето се разтракват доста. Сменят се всичките до колкото знам, но има и друго нещо. Опитаи следното.. при ТОПЪЛ мотор на изключена скорост натисни газта яко. Виж къде мотора ще започне да прекъсва или кога ше усетиш едно изключване. Ако направиш 6000 оборотаили поне 5500 си караи колата спокоино ако не ти се дават няколко стотин лева за вал и повдигачи и какво ли още не
много съм разглеждал профила колега..

щом има 6 цилиндров тракащ... малко трудно да са валове.. някои казват че ваноса се разтраква след време
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
6efovete написа:Plamenavramov написа:6efovete написа:кои мотор колега е това? М40? вероятно? тук всеки които е имал такова нещо знае как е.. колата си е Ок и повечето се разтракват доста. Сменят се всичките до колкото знам, но има и друго нещо. Опитаи следното.. при ТОПЪЛ мотор на изключена скорост натисни газта яко. Виж къде мотора ще започне да прекъсва или кога ше усетиш едно изключване. Ако направиш 6000 оборотаили поне 5500 си караи колата спокоино ако не ти се дават няколко стотин лева за вал и повдигачи и какво ли още не
много съм разглеждал профила колега..повечто тракащи мотори са М40
щом има 6 цилиндров тракащ... малко трудно да са валове.. някои казват че ваноса се разтраква след време
Veroqtno sa povdiga4ite,ne e vanosa,6toto cukaneto e tunko ,ba6 si na povdiga4. Nooo vsi4ko 6te se opravi!

..
може.. така е трудно да се говори. мога да те посъветвам само да се допиташ до някои и да те насочат към добър маистор, че на какви места съм попадал...
10 мнения
• Страница 1 от 1