няма ток ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

няма ток ?

Мнение от igra4a_bmw » 24 Май 2008, 13:12

загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 25 Май 2008, 13:55

Намокрен компютър може би... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Re: няма ток ?

Мнение от igra4a_bmw » 25 Май 2008, 14:22

igra4a_bmw написа:загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то :help: :help: :help:
ami neznam to spored men nqma kak da se namokri

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 25 Май 2008, 19:23

За съжаление има как, колега. Не пречи да го провериш нали. Щом е направила проблем веднага след миене си е подозрително. Изключи акумулатора и го провери ако искаш.

младши ентусиаст
Аватар

Re: няма ток ?

Мнение от igra4a_bmw » 30 Май 2008, 19:55

igra4a_bmw написа:загуби токове на свештите и не мога да си го обесня зашто ,тьи като остажих колата да ми е изният без двигателя и като реших да я запаля нестажа ,изкарах свештите напрьскани са сьс бензин амь ток вьрху тях няма и не идва ,според мен бензиновата помпа си работи амь това с кабелите за токоветв бобината мисля 4е и викат не дава грам ток ,да не би да има някои бушон или не6то :help: :help: :help:

колеги закарах е в сервиз и я оправиха за 1 4ас -повредата е била в окисляване платка на комп :) по4истиха е и сега си е добре пали като нова :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Май 2008, 20:52

еми окисляването не се появява от нищото а от мокрене предимно
Изображение

Назад към E36