Фарове и габарити ?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Фарове и габарити ?
Здравейте . Колата я имам едва от седмица и два-три дена и не съм запознат с нищо по нея ! Забелязах , че късите светят много слабо и бият ниско ! Дългите също са ниски ! Иска ми се да ги смъкна(разглобя) и да ги почистя , да им направя пълна профилактика(да почистя лупите) и евентуално да сменя крушките ако се налага ! Лесно ли се разглобяват ? Излизат ли напред ? Дайте акъл как да ги почистя и как да ги разглобя ? Какви крушки бихте препоръчали ? Възможно е да не са отваряни с години ! Дали да пръсна тук-там със спрей против ръжда ? Например вчера забелязах че не ми свети левия габарит отпрет ? От към двигателното отделение имаше една пластмаса , която откачих , но тя излиза само 2-3см. на зад ? Има ли начин да се махне ? Пробвах се на десния - там излиза цялата пластмаса ! Извадих габарита , обаче е под формата пластмасова пръчка и крушка на края ! Маха ли се крушката (и как) или се продава с пластмасата ??? И колко може да струва ? Дайте съвет че като отида в магазина да знам кво да купувам ? Меси предварително !

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ами по принцип се сменя крушката и си е само крушка
а за фаровете тука има изписано много из форума и пробвай с търсачката...

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
На късите слагаш ксенон 6000К и забравяш за проблемите, като е добре да свалиш фаровете и да ги лъснеш
виж моите в галерията как светнаха (на последните няколко снимки) след като ги разглабях... а за регулирането дори в момента има актуална тема как точно става... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94747

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
Колега виждам че имаш ангелските очи на фороветеdj_ennsy_1 написа:На късите слагаш ксенон 6000К и забравяш за проблемите, като е добре да свалиш фаровете и да ги лъснешвиж моите в галерията как светнаха (на последните няколко снимки) след като ги разглабях... а за регулирането дори в момента има актуална тема как точно става... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=94747

4 мнения
• Страница 1 от 1