Датчик.
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Датчик.
Имам следният въпрос. За какво служи датчика, монтиран на кутията на въздушния филтър, от който излизат два маркуча??? Е при тунинга на мойта хубавица леко го счупих и сега търся такъв. Разбрах само, че когато е студено е отворен и обратно. Сигурно топли нещо? Някой да има такъв, че в момента съм го вързал директно? Честно казано и без него разлика няма.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Liceto''X''
- кандидат ентусиаст
-
Колега тва е някъкъв термостат и от там водата отива към дросела доколкото разбрах и аз го строших и са съм гонаставил с една тръбичка и не знам дали вообще ше намеря такова нещо
ако ти намериш пиши да го сменя и аз
ако ти намериш пиши да го сменя и аз
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Датчик.
Joro2004 написа:Имам следният въпрос. За какво служи датчика, монтиран на кутията на въздушния филтър, от който излизат два маркуча??? Е при тунинга на мойта хубавица леко го счупих и сега търся такъв. Разбрах само, че когато е студено е отворен и обратно. Сигурно топли нещо? Някой да има такъв, че в момента съм го вързал директно? Честно казано и без него разлика няма.
това е термостатан клапан които пуска охладителната течност към дроселовата клапа, за да я подгрява.
не е фатално че си го изолирал

Здравейте
И всe пак никой ли няма такова чудо?
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
4 мнения
• Страница 1 от 1