дали са добри по-евтините газинжекции
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
дали са добри по-евтините газинжекции
Някой да знае нещо за газовите инжекциони ,които се предлагат на цена около 1500 лева за 6 цилиндъра.(незнам точните цени).Единият представлява някаква смесица от италиански части и български компютър или нещо от тоя сорт,а другият е български на фирма БСМ.
www.bsm-bg.com
Нека някой ако се е сблъсквал с отзиви за тях да пише,а да не превръщаме темата в за или против газта,защото за това се е изписало много.
www.bsm-bg.com
Нека някой ако се е сблъсквал с отзиви за тях да пише,а да не превръщаме темата в за или против газта,защото за това се е изписало много.
BMW5820iA написа:аз вече повече от година съм с този който е смесица между итал и бг части и нямам проблеми.
Ми да те питам за разликата между газта и бензина конкретно при теб как е като разход и вървеж.Иначе знам ,че го дават да няма разлика,ама друго си е да ти каже патил.И ако можеш да ми кажеш кое точно е италианско и кое българско и какви са им марките на частите.Твърдо съм решил да слагам ,но първо трябва да разбера кое е добро и кое не.
То ако има кинти е лесно,слагам най-скъпото и готово.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
марката на целия инжекцион е СИМГАЗ . Продават го и го монтират в представителствата на STARGAS.
БГ частите са изпарителя , компютъра , симулатора и другите дреболии , като самите инжектори са италиански.
БГ частите ги произвеждат в Пловдив и се правят по лиценз на STARGAS - т.е. са техни копия.
ето ти и сайта :
http://stargas-bg.com/about
относно горенето дава ми около 1 - 1.5/100 км. литра горница спрямо бензина.
за вървенето само мога да ти кажа че аз не намирам разлика стига да ти е добре настроен ижекциона.
пробвал съм го много пъти - като я настъпя по някой баир нагоре с постоянна газ - превключвам от газ на бензин няколко пъти и не усещам промяна в ускорението - това за мен е признак че няма разлика.
БГ частите са изпарителя , компютъра , симулатора и другите дреболии , като самите инжектори са италиански.
БГ частите ги произвеждат в Пловдив и се правят по лиценз на STARGAS - т.е. са техни копия.
ето ти и сайта :

относно горенето дава ми около 1 - 1.5/100 км. литра горница спрямо бензина.
за вървенето само мога да ти кажа че аз не намирам разлика стига да ти е добре настроен ижекциона.
пробвал съм го много пъти - като я настъпя по някой баир нагоре с постоянна газ - превключвам от газ на бензин няколко пъти и не усещам промяна в ускорението - това за мен е признак че няма разлика.

Много мерси за инфото
.Чувал съм за т'ва симгаз и май ме убеди него да слагам.Друго си е да е made in
. На бензин ми е почти като да троша пари по таксита.Е аз да не съм Рокфелер.
П.П. днеска едно приятелче ми пусна муха за метан и ме вкара в некви размисли .
А иначе денем
на газ,вечер
,на бензиностанцията
ИЛИ
денем
на бензин,вечер
,а на бензиностанцията
Абе малко тъпо стана ама карай...

П.П. днеска едно приятелче ми пусна муха за метан и ме вкара в некви размисли .

А иначе денем

ИЛИ
денем

Абе малко тъпо стана ама карай...
gazova-smqh
ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...
свобода за БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: gazova-smqh
Такъв ти е бил двигатя от самото начало бацеBMW520iC написа:ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: gazova-smqh
BMW520iC написа:ей хора вижте недейте да ги глагате тия газови аз карах две години с газова уй беше най добрата и ужас сега направо блокира двигателя и ми казаха 4е е от газовата така че по добре недейте...
иииииии йййййй свалям я мойта ВЕДНАГАААА

10 мнения
• Страница 1 от 1