air bag свети

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

air bag свети

Мнение от JANI » 03 Яну 2007, 19:00

колеги в4ера свалих таблото за да оправя дисплея щото не светеше та свалих таблото смених въпросната лампа зад дисплея и светна ,но при слагането видях зор :mhihi: и се наложи да сваля пласмасите около волана -внимателно разка4их , монтирах таблото и ги зака4их внимателно , вси4ко то4но НООО, след това като запаля колата лампата AIR BAG свети дълго след запалването , а преди това веднага загасва6е , и ме притеснява какво е станало и дали няма опаснност докат карам да ме изтряска в главата :mhihi: , или просто при монтажа и демонтажа на таблото се е записала неква грешка , та кажете за какво става въпрос колата е е34 525тдс 95год

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 03 Яну 2007, 20:43

записал е грешчица колега, и при мен се получи същото щото не се усетих и дадох на контак със свалено табло, щото ме домарзя да откача акумолатора приди това :mhihi:

та срещу 10 кинта и 3-минути в ЮВЕ си готов, иначе не се притесняваи системата си работи ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Яну 2007, 20:59

даваш контакт, махаш акумулатора за час и после си готов
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 03 Яну 2007, 21:10

Може и да не стане аз съм махал клеймата и за цяла нощ , но не съм давал на контакт. Така ,че пробвай.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е32 740IL E34 525i
Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)

Мнение от Fakiro » 03 Яну 2007, 22:17

В никакъв случай не изкл. акумулатора при даден контакт!!! Рискувате да повредите ECU-то !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 03 Яну 2007, 23:55

оооо зна4и от това е проблема , аз я палих не веднъж без табло за да мога да въртя волана за да навра таблото , зна4и доколкото разбрах проблем няма така ли или да разка4ам да проверя да не съм отка4ил някой кабел на волана ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 04 Яну 2007, 9:31

JANI написа:оооо зна4и от това е проблема , аз я палих не веднъж без табло за да мога да въртя волана за да навра таблото , зна4и доколкото разбрах проблем няма така ли или да разка4ам да проверя да не съм отка4ил някой кабел на волана ;)

ако има нещо разкачено ербека ще свети постояно, не се притесняваи ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Re: air bag свети

Мнение от Tod » 04 Яну 2007, 13:36

JANI написа:колеги в4ера свалих таблото за да оправя дисплея щото не светеше та свалих таблото смених въпросната лампа зад дисплея и светна ,но при слагането видях зор :mhihi: и се наложи да сваля пласмасите около волана -внимателно разка4их , монтирах таблото и ги зака4их внимателно , вси4ко то4но НООО, след това като запаля колата лампата AIR BAG свети дълго след запалването , а преди това веднага загасва6е , и ме притеснява какво е станало и дали няма опаснност докат карам да ме изтряска в главата :mhihi: , или просто при монтажа и демонтажа на таблото се е записала неква грешка , та кажете за какво става въпрос колата е е34 525тдс 95год

В сервиза на асеновградско шосе ще ти изчистят грешката за 10 лв. Не прави глупости от типа разкачване на акомулатора :idea:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Назад към E34