ОБЯВЯВАМ ВОЙНА

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА

Мнение от sniper74 » 01 Сеп 2009, 18:51

Колеги незнам каде да пусна тази тема и затова ви се извинявам но трябва да си излея някаде мьката, в неделя срещу понеделник за трети пьт ми чупят предно ляво стькло и ми взимат сдто, писна ми от този тип и затова реших да обявя война на всички наркоманчета който видя не само в надежда а навсякаде кадето ги срещна а недай боже да засека някой който се рови в чужда кола, мисля да стана пьрвият робовладелец в сьвременна Бьлгария писна ми да им купувам дозите
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
извинявам ви се още един пьт и благодаря за вниманието на тези който са прочели темата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от nikolayyyyyy » 01 Сеп 2009, 19:18

позната случка колега :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 01 Сеп 2009, 19:25

бе то един пьт да е да ти мине ама то три за сега ми направо ми писна

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 01 Сеп 2009, 19:34

Колега защо не си вземеш един гараж под наем или местенце на охраняем паркинг. Аз освем, че имам каско, плащам и гараж. Някак си ми е по-спокойно. Преди 6 години един комшия ми напръска колата с бронзин. Беше като калинка - цялата на точки. 4 часа 3ма човека с парцалчета и търкане :mhihi: От тогава гараж.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 01 Сеп 2009, 19:42

крив кюнец написа:Колега защо не си вземеш един гараж под наем или местенце на охраняем паркинг. Аз освем, че имам каско, плащам и гараж. Някак си ми е по-спокойно. Преди 6 години един комшия ми напръска колата с бронзин. Беше като калинка - цялата на точки. 4 часа 3ма човека с парцалчета и търкане :mhihi: От тогава гараж.

а защо трябва да я крия като и в гараж не е сигорно
не просто трябва да се изчисти тази измет

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 01 Сеп 2009, 19:43

в София е така ,свиквайте .. аз за това там стъпвам 2 пъти годишно щото се налага 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Re: ОБЯВЯВАМ ВОЙНА

Мнение от pantzer3 » 01 Сеп 2009, 20:02

sniper74 написа:Колеги незнам каде да пусна тази тема и затова ви се извинявам но трябва да си излея някаде мьката, в неделя срещу понеделник за трети пьт ми чупят предно ляво стькло и ми взимат сдто, писна ми от този тип и затова реших да обявя война на всички наркоманчета който видя не само в надежда а навсякаде кадето ги срещна а недай боже да засека някой който се рови в чужда кола, мисля да стана пьрвият робовладелец в сьвременна Бьлгария писна ми да им купувам дозите
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
извинявам ви се още един пьт и благодаря за вниманието на тези който са прочели темата

:yes: :yes: :yes:
Изображение Изображение Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Сеп 2009, 20:08

падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 01 Сеп 2009, 20:31

Turbo_Ted написа:... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

[url=http://constructor.bg/shop/product_info.php?products_id=11901&osCsid=4d0f80853d8dfc300f7f7f76d9c2c0aa]
много добра идея [/url]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 01 Сеп 2009, 20:58

Turbo_Ted написа:падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

само да попитам до кога да мислим как да опазим колите си и каква аларма да сложим, проблема е в гадните пумиари който се чудат как най лесно да си набавят дозата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 01 Сеп 2009, 21:16

Това май е 1 и същи наркоман. От кой квартал си?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 01 Сеп 2009, 22:08

Праи му засада :mhihi:
После му цепиш пръстите с браснарско ношче и ги топиш в сол :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 02 Сеп 2009, 1:56

Zubcho написа:Това май е 1 и същи наркоман. От кой квартал си?

от надежда
и аз така мисля но за мен са виновни всички щото като изпаднат в абстиненция са способни и човек да убият
за това реших че е време да се изчисти тая измет

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 02 Сеп 2009, 10:17

давай смело само така ще се оправи държавата ни ....
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 02 Сеп 2009, 18:54

Turbo_Ted написа:падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

нете разбирам как монтираш панела кьм таблото, интересно ми е и ако може качи снимки да видя

Следваща

Назад към E34