и тук обороти
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
и тук обороти
странен проблем имам откакто взехме колата.Сутрин или след като не е карана 4-5 4аса след като я запаля оборотите се движат от 750-1000 някои да има представа от какво е
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
А, кто я изфорсираш оправят ли се? Ако е така потърси някой маркуч, от който дърпа въздух. При мене беше така след като рових нещо по мотора. Бях размърдал едни маркучи и то там смучеше.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И 318-ката (М40) сутрин така прави. Ама това е за 1 минута някъде. После оборотите се нормализират. Според мен това е нормално...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Metallium написа:Определено не мисля че е нормално.
Както беше споменато взема въздух отнякъде може би...
Или мисля че има едно елетромоторче което регулира оборотите при празен ход...
Аз говоря за първите секунди след стартирането на мотор, седял цяла нощ на температура под нулата...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аве за нормално надали е нормално .. и на баща ми 316ката прави така ,но не ми остава време да пробвам да локакизирам проблема .. в синята зона плават 600-1000 ,при подаване на газ позаглъхва за момент ,като се постопли мотора оборотите се стабилизират и заглъхването изчезва 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Bavarishe написа:странен проблем имам откакто взехме колата.Сутрин или след като не е карана 4-5 4аса след като я запаля оборотите се движат от 750-1000 някои да има представа от какво е
Точно тоя проблем в първите секунди/минути се появява при повреда на свещ. След няколко секунди работа свещта се загрява и започва да работи нормално.err0r написа:Аз говоря за първите секунди след стартирането на мотор, седял цяла нощ на температура под нулата...
Провери датчика за температура на мотора /не тоя за индикатора на таблото/, който подава информация на ЕКУ-то. Ако имаш газова уредба, на газ тоя проблем няма да го има /но ще имаш другиAlexi написа: аве за нормално надали е нормално .. и на баща ми 316ката прави така ,но не ми остава време да пробвам да локакизирам проблема .. в синята зона плават 600-1000 ,при подаване на газ позаглъхва за момент ,като се постопли мотора оборотите се стабилизират и заглъхването изчезва

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Bavarishe написа:Алекси го описа наи правилно и е така като се изфорсира спира и си4ко си става ок
Маркуч, батенце

Като го изфорсираш разреждането става по-голямо и притиска маркуча към стените на тръбата и временно се херметизира. Имаш проблем само когато е студена, защото тогава се проявява явлението линейно свиване на материалите (при затопляне се проявява линеиното разширение).

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1