SOLENOID SWITCH - за 525 TDS
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
SOLENOID SWITCH - за 525 TDS
Здрасти колеги, интерисуваме какво е действието на SOLENOID SWITCH
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
SOLENOID е под №3
Предварително благодаря
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
SOLENOID е под №3
Предварително благодаря
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Благодаря колега, чудясе да го вземали
един приятел го е вземал на супер цена 95 лв. оригинал на BMW а не му трябва...
Този клапан прецаквали се често и имали смисъл да имам подобна част в гаража си

Този клапан прецаквали се често и имали смисъл да имам подобна част в гаража си

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Postman написа:Бате, да ме прощаваш за иронията, но тя идва от съдържанието на темите които пускаш в последно време. Та на бегом към предложението ми - като реставрираш колата, да не забравиш да смениш и въздуха в резервната гума... не за друго, но може да е поостарял и той...
Здравей, на този ти отговор, мога да отговоря само с едно

P.S. Ако питам каква е разликата между INJECTION NOZZLE и RMFD INJECTION NOZZLE и това ли е проблем за теб

Или най добре да питам в някой чужди форуми, щото те повечето неща в BG са така...
Или ако утре имаш проблем с финанси, данъчни и т.н. и ми се обадиш за консултация да ти кажа да си купиш 10 дебели книги и да четеш поне една година за да си решиш проблема

Последна промяна Peter Angelov на 20 Фев 2009, 10:14, променена общо 1 път
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Postman написа:Ти си пиши колкото искаш, а мен няма как да разбереш кое и защо ме дразни, защото хората не сме еднакви. Но ако утре видиш маркуч за вакуум някъде под капака, сцепен в единия край, можеш да го смениш и без да пускаш тема за това... не че ако пуснеш е проблем де.
Яворе това е нещо което не ми е познато и затова питам нали е форум за това

Проблема си е твой...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
arkys написа:Подкрепям Петър напълно,не всички разбираме ,а и за това питаме тук,все пак нали е за това този форум-технически
Благодаря колега
Незнам защо но когато стане въпрос за дизел и някой му става голям проблем!! Явно трябва да почна да сера във всяка тема за BMW - бензин
Добре, може би шегата не ви се понрави, но съм сигурен че от нея си направихте нужните изводи. Сега като културен човек дойде ред да се извиня - така че, Peter Angelov, извинявай! Проява на лош вкус беше от моя страна изобщо да пиша в тази тема по този начин, затова ще ти отговоря конкретно на въпросите с цялата ми налична компетентност:
Този клапан се поврежда от "съвсем скоро предстои" до "почти никога". Колкото по-стара е колата, толкова по-близо до "съвсем скоро предстои" се доближаваме. Колкото по-неоригинална част е - също.
В гаража си няма смисъл да имаш такава резервна част, тя ти трябва В КОЛАТА, т.е. сложи клапана в жабката и нека си стои там завинаги (или докато ти потрябва).
И сега за цената - НЕ, НЕ го купувай, прекалено скъп е. Потърси по-евтина алтернатива.
Другите неща мисля няма нужда да ги коментирам, за да не влизаме все по-навътре в тресавището...
Peter Angelov написа:Благодаря колега, чудясе да го вземали Rolling Eyes един приятел го е вземал на супер цена 95 лв. оригинал на BMW а не му трябва...
Този клапан прецаквали се често и имали смисъл да имам подобна част в гаража си Rolling Eyes
Този клапан се поврежда от "съвсем скоро предстои" до "почти никога". Колкото по-стара е колата, толкова по-близо до "съвсем скоро предстои" се доближаваме. Колкото по-неоригинална част е - също.
В гаража си няма смисъл да имаш такава резервна част, тя ти трябва В КОЛАТА, т.е. сложи клапана в жабката и нека си стои там завинаги (или докато ти потрябва).
И сега за цената - НЕ, НЕ го купувай, прекалено скъп е. Потърси по-евтина алтернатива.
Другите неща мисля няма нужда да ги коментирам, за да не влизаме все по-навътре в тресавището...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Postman написа:Добре, може би шегата не ви се понрави, но съм сигурен че от нея си направихте нужните изводи. Сега като културен човек дойде ред да се извиня - така че, Peter Angelov, извинявай! Проява на лош вкус беше от моя страна изобщо да пиша в тази тема по този начин, затова ще ти отговоря конкретно на въпросите с цялата ми налична компетентност:Peter Angelov написа:Благодаря колега, чудясе да го вземали Rolling Eyes един приятел го е вземал на супер цена 95 лв. оригинал на BMW а не му трябва...
Този клапан прецаквали се често и имали смисъл да имам подобна част в гаража си Rolling Eyes
Яворе, не е нужно да ми се извиняваш

Благодаря за отговора ти

P.S. И наистина ме интерисува разликата между тези две дюзи -
INJECTION NOZZLE и RMFD INJECTION NOZZLE, напрактика са получава че и умната дюза е съответно -
INJECTION NOZZLE WITH TRANSMITTER и RMFD INJECTION NOZZLE WITH TRANSMITTER
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, не го купувай. Няма смисъл да се "набутваш" в момента за нещо което не се знае дали ще ти потрябва изобщо! Може да те кара и месеци, но може и години, както е карал до сега.
Колега ако не работи този клапан няма да ти гаси мотора.Той отваря(при подаване на контакт) и затваря (спира горивото към дюзите) като върнеш ключа.Принципа му е прост (електромагнит) при поддаване на ток към него отваря и обратно.
Мисля,че е в пъти по-възможно да се наруши по някакъв начин захранването на клапана,отколкото самия той.
И ако все пак си решил да го смениш ми пиши да ти пратя един подарък.
Мисля,че е в пъти по-възможно да се наруши по някакъв начин захранването на клапана,отколкото самия той.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
ivan. написа:Колега ако не работи този клапан няма да ти гаси мотора.Той отваря(при подаване на контакт) и затваря (спира горивото към дюзите) като върнеш ключа.Принципа му е прост (електромагнит) при поддаване на ток към него отваря и обратно.
Благодаря Иван, ще върна жеста стократно

Можеш ли да ми помогнеш за тези дюзи че има подобен вариянт и също имам намерение да сменя всичко по отношение на веригата, какво ти е мнението?
Благодаря отново колеги
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2