2 дразнещи проблема
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
2 дразнещи проблема
на последак от известно време забелязвам 4е колата работи много сшумно понякога работи обиствено добре тиха и много варви
при дулго каране градско оба4е кормилото ми става тежко и нещо запо4ва да скурца и да стурже от долу някои ми каза 4е е секторна кутия но несам сигурен ,интересното е 4е сутрин паля и тругвам и имам хидравлика с едно пръс4е се варти и като покарам градско и проблема се повтаря с скурцането и затягането на волана
(никаде не те4е хидравликата си4ко сие ок )
мисалтамие и вапросамие някои може ли да помогне или да даде предположение защо ми е схумен мотора и не варви и по 2 риа проблем с волана знам 4е не сам обеснил много квалитетно но няма как ина4е техни4еските ми познания са ми много слаби

(никаде не те4е хидравликата си4ко сие ок )
мисалтамие и вапросамие някои може ли да помогне или да даде предположение защо ми е схумен мотора и не варви и по 2 риа проблем с волана знам 4е не сам обеснил много квалитетно но няма как ина4е техни4еските ми познания са ми много слаби

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Замисли се къде наливаш бензина, ако е на различни места може да е от качествата на бензина. А по втория въпрос - кога за последно ти е сменяна хидравличната течност? Май когато е купена колицата
И какви ли мърсотиики е събрала, а? 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
3 мнения
• Страница 1 от 1