Проблем в таблото с уредите на Е34 '89 520i Моля помогнете!!
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kocaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: ALPINA B10 Bi-Turbo
Проблем в таблото с уредите на Е34 '89 520i Моля помогнете!!
Здравеите на всички.Имам някакьв проблем при оборотомера и разходомера на '89 БМВ 520.Проблема се сьстои в това - понякога работят понякога - не.Примерно като я запаля повечето случай работят и малко след това стрелките падат в изходна позиция.Сьщото нещо се получава повреме на каране.Но не е и само това - светва и лампата inspection по някое време след известно време,както карам изгася и светва oil service при условие,че маслото е сменено преди около 1000км и е занулен компютъра при смяната на маслото.Колеги,Моля за някакви мнения или предложения по темата!!!Ако някой се е сблъсквал с този проблем нека си каже тежката дума.БЛАГОДАРЯ предварително.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Колега,
Свиква се!
Аз вече свикнах!
4 пъти го отварях таблото, сменях батерийки, сменях кондензатори, зачиствах платка, пътечки и какво ли още не...
Сега ми прави проблеми мнооого рядко, ама от време на време се обажда...
Апропо, като занулих ойл-сервиза и вече там не светка когат си иска...
ама от време на време стрелката на разхода залепва някъде - като загася и пак запаля се оправя... до някой следващ път...
Абе, газ и това е! То като работи тая стрелка само я гледам... ще се блъсна някъде. Като залепне и ГАЗ ДО ДУПКА!
Шегата на страна - с търсачката намери темите за ремонт на таблото има обяснение подробно с картинки. Освежиго и проблемите ще намалеят значително, ама до нула... стара кола... ГАЗ И ТОВА Е!
Успех с ремонта и поздрави
Д
Свиква се!

4 пъти го отварях таблото, сменях батерийки, сменях кондензатори, зачиствах платка, пътечки и какво ли още не...

Сега ми прави проблеми мнооого рядко, ама от време на време се обажда...

Апропо, като занулих ойл-сервиза и вече там не светка когат си иска...

Абе, газ и това е! То като работи тая стрелка само я гледам... ще се блъсна някъде. Като залепне и ГАЗ ДО ДУПКА!

Шегата на страна - с търсачката намери темите за ремонт на таблото има обяснение подробно с картинки. Освежиго и проблемите ще намалеят значително, ама до нула... стара кола... ГАЗ И ТОВА Е!

Успех с ремонта и поздрави
Д

- kocaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: ALPINA B10 Bi-Turbo
Благодаря
Благодаря за отговора
На мен не ми пука толкова за разходомера,колкото за оборотомера ако той работеше нямаше да обръщам толкова внимание на другото.
А пък oil service вече го занулявах 2 пъти и пак същото - т'ва табло си прави каквото си иска. 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
5 мнения
• Страница 1 от 1