има ли 5та къси светлини?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 20 Мар 2007, 11:53

zAcK написа:
veso VTK написа:....

:D Ами и аз това съм писал :D Перфектни са си късите. Аз примерно миналата вечер като пътувах тествах да карам само на къси и си беше супер :D А като пусна дългите и става ден :D А още не съм сменял лампите на дългите :mhihi: с тия съм от предишния собственик :mhihi: Ако сложа някви 50%+ светлина и ще има извадени очички :mhihi:
Викам да сложа едни хубави лампи и да пусна една снимка да спират тия спекулации с късите на Е34 :D че нали тука се пускат снимки с Philips Blue Vision, да съм конкурентен :mhihi:
даже караш без фарове за мъгла(а защо си без тях ...ти кажи :mhihi: )...да имаш фарове и да не ги слагаш(поставяш) :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E kak BMW
Мечтае да кара: MMMMMPower

Мнение от cvetoslav » 20 Мар 2007, 15:30

Абе светят си супер нали са си наши :lol: :lol: :lol: :lol:

Като се кача на Пасата 90 година и разликата е огромна, направо си светят, но с лупите е така и Калибрата ми преди светеше като да не е без хич, караше се само с халогени.

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 20 Мар 2007, 16:13

---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 20 Мар 2007, 16:44

veso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва? :roll:
Ами май само вашите да :mhihi: :mhihi: :mhihi: Как от три Е34-ки дето съм имал до сега една не е била с къси като хората незнам. Баща ми кара Е34 и как псува вечер не е истина. Така че определено твърдя от моя вече 7-8 годишен личен опит с този модел че късите му не са това която трябва да са. Ако сега някой са си доволни.... аз не искам да споря. Но щом един голф 3 свети по добре от моето и то след щателно почистване за мен това не е задоволително. Всъщност що не вземе някой да направи една анкета тук и ще видите колко са доволните и колко не са :mhihi: :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Мар 2007, 23:12

slavianko, онази вечер със Зак се засякохме на една автомивка и запалихме фаровете на колите една до друга срещу бяла стена и трябва да ти кажа,че разликата беше огромна :shock:

Мойте свещички жълтеят отвратително,просто са ужасно прашни, на Закчето фаровете само дето не изпепелиха стената да му се невиди :mhihi: :mhihi: Наистина му светят страхотно :!:

Станчев е прав, трябва обща профилактика - букси,прах, даже да се замери колко волта има на буксата преди фара,че със стареенето на проводниците е нормално да пада напрежението :idea:

Аз си пазя всички АвтоБилд-ове и на тестовете на БМВ-тата фаровете бяха по върховете,даже нагледно имаше снимки на специялен полигон на Хела , светлинното петно и всичките му джунджурии бяха показани на всичките автомобили на тестовете :idea:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 21 Мар 2007, 8:38

аз също смея да твърдя че фаровете ми са отлични...и зак може да го потвърди ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dango » 21 Мар 2007, 20:15

И аз проблеми с късите имам сигурно не са почиствани никога,един приятел си взе някакви тунинг фарове за Е34 много пари даде обаче една вечер ме вози то кеф ти прави как светят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 28 Мар 2007, 21:31

хора току що си купи БМВ-то и 2-та му модула са изгорели точно този транзистор. даже днес му слагаха аларма и ми го дадоха записан.
Абе някой писа че някой във Варна е заменил чипа с друг подобен и ако има нещо такова кажете. Или ако има някой спец във варна да ги поправя ..

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 29 Мар 2007, 9:36

За какъв транзистор иде реч?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 29 Мар 2007, 13:46

ако четем заглавието на темата :roll: може би колегата е с транзистор на фаровете( и леко чипосани) :roll: ...ама знае ли човек :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от compactt007 » 15 Май 2007, 0:50

сложи крушки филипс 30% повече светлина има добра разлика сложих и на халогените такижа крушки СУПЕР
Последна промяна compactt007 на 15 Май 2007, 22:15, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f11

Мнение от barro » 15 Май 2007, 11:05

veso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва? :roll:

И аз съм много доволен от моите. И къси и дълги цепят мрака :)
I Don't Drive Fast I Just Fly Low

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 15 Май 2007, 13:41

barro написа:

Направо ти завиждам на богатото въображение :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: re

Мнение от zAcK » 15 Май 2007, 16:23

slavianko написа:
barro написа:

Направо ти завиждам на богатото въображение :mhihi: :mhihi:

:confused: Е твойте като не светят добре това не значи, че и на другите не светят :mhihi: :mhihi: Като ония пич дето му разглабяли колата, че да му настроят фаровете :mhihi: Той и фена така разправяше ама :mhihi: Питай го на 2 ракии и 3 бири в тъмното как настройвам фарове на Е34 :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 15 Май 2007, 18:57

Бе незнам дали са ми ги разглабяли ама светят перфектно ... Нали не ги разглабям аз... Дреме ми важен е резултата...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34