Катализатор от 528?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Катализатор от 528?

Мнение от mitaka21 » 04 Сеп 2012, 22:25

georgipass написа:
MaxMeyer написа:
ddddk написа:Почти правилно си разбрал.
Няма как БМВ официално да ти дадът възможност да премахнеш катализатора.
Но автърмаркет фирмите си позволяват това нарушение. Не всички разбира се, на специално АСПО да.

:bchug:

Има има гърне без катализатор, баш оригинално си е на БМВ :yes: Слага се на първите М50 без ламбда контрол, намира се трудно... но мисля... че някъде из обявите във форума мярнах такова :yes: Ако искаш , утре ще го снимам :yes: За съжаление, не мога да го намеря като номер в реалоем-а :roll:

Найстина има такова гърне. Моята е34-ка 91 година беше с 2.0 кубика и оригинална генерация, и точно това гърне седи преди средното. Аз го мислех за катализатор и реших да го махна, но като го свалих видях че няма катализатор вътре. :) Само че отиде на вторични иначе си беше здраво просто ми пречеше. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 04 Сеп 2012, 22:57

:OT:

:banghead: :banghead: :banghead: кви дребни душици, макмаурчо, кога хората отдавна са сменили няколко вида гърнета и сега карат с доооооста по-интересни гърненца... :conf:
цялото е34 подфорум седи и мисли какво питаш? ама дребни душици, ли мушици, как да очакваш компетентен отговор. сега ни остава да чакаме "корифеите" да споделят безценния си опит....дерзай :lalala: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 05 Сеп 2012, 6:44

Максчо, нямаш право да категоризираш хората само защото нямат желание да легнат и да премерят вместо теб :!: Искаш да ти се снесе наготово, без да си изцапаш кунките...е няма такъв вариант.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 05 Сеп 2012, 7:57

Митко Стоянов написа:Максчо, нямаш право да категоризираш хората само защото нямат желание да легнат и да премерят вместо теб :!: Искаш да ти се снесе наготово, без да си изцапаш кунките...е няма такъв вариант.

Аз до тоя извод с категорията не стигам сега. :yes:
Ако имах катализатора от Е39 купен да съм го измерил.
Трябва ли да го купя за да го измеря и да видя че няма да стане например?
Въпроса ми е поставен за да знам за какво точно да дам пари и да ми свърши работа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 05 Сеп 2012, 10:48

MaxMeyer написа:
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Дребните душици задават въпросите , по едрите душици отдавна карат с такива катализатори , ма понеже си много отворен а не можеш да хвърчиш затова няма да кажа нищо по въпроса , както и по много други още повече пък задавани от теб!

И не учи "дребната" душица а се научи да четеш да гледаш и да мислиш. Идеята на форума е да си помагаме , а не да ти дам сдъвкано всичко ! ТИ да си ми помогнал с нещо ,че не се сещам?

Ужас и косми :!: Какво ще правя без твоето компетентно и философско мнение... :?: :paranoid:
Както вече споменах дребен си и това ти е съдбата :mhihi:

Да не видиш някой дребен шамар само :mhihi: ! Купуваш мериш и преправяш . НО понеже си едра мишчица ще ти кажа че става , ,както и преди ти казах само че в училище не ви учат като четете да вниквате в това което четете ! Само дребните душици смятат като мишчици!Купуваш и правиш , става всичко с желание !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 05 Сеп 2012, 13:56

Сега след като разбрахме ,че ролетката е откритието на 21-век и са спрели часовете по труд и техника отдавна :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....също,че катализаторите от б28 стават на б25,аз искам да попитам за какво става въпрос при тия БГ гърнета на АСПО?
Изпълняват ролята на резонант ,на катализатор или и на двете? :roll:
Изображение
by ''kompleksa''

Предишна

Назад към E34