За плочката на ГНП-то ..
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
cvetoslav написа:.......
Я пак "ТОМА НЕВЕРНИ" да те чуе целия форум - не само подфорума, че май ти беше казал ....ммм няма оправяне

А съответната сума както не си я казал ще я кажа аз: 160 лв. при положителен резултат - а ако няма резултат - 0 лв. и си бил на точно 30 метра от нас... ако се беше обадил може би да беше минал на ... ами 0 лв. за същата операция

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- predel
- ентусиаст
-
dinozab написа:Валка ти с кво чисти твойта помпа ве ти ми беше казал ма кой да помни![]()
![]()
Ако щеш вярвай я почистих с препарат за смазване на гумени уплътнения (купен от ОМВ)

колега много се радвам,че си си решил проблемаcvetoslav написа:Здравейте колеги пиша отново в темата но вече като горд собственик на прекрасно работещо БМВ без тресене, менене на обороти и гаснене по 100 пъти на час. Та свързах се чрез форума разбира се с едни момчета от Монтана свестни пичове, отидох до там, около час чакане, връщане и около час събиране(понеже им занесох само главата на помпата) и още не мога да повярвам двегодишните ми мъки свършиха за миг и срещу определената сума разбира се. И аз бях убеден, че някой все пак трябва да може да ги ремонтира тия глави но две години само на камък удрям а сега резултата е на лице, ще видим за колко време дано да е за повече. Майстора ми вика 5 години гаранциявикам не може ли поне 6
. Искам да ви кажа, че който бере тия ядове вече има решение просто са супер пичовете. Сега ще питате какво са правили къде са търкали какво са наслоявали да ви кажа почти виждам какво са правили и от дългогодишните ми ядове и четене горе долу имам представа но отидох и си платих и знам, че те с това се занимават и ако стане нещо могат да си поправят грешката та си запазвам излишните коментари относно ремонта кое как. Пожелавам на всички хиляди безаварийни километри и да си оправят колите защото сега все едно, че карам друга кола абе кеф
![]()
. Поздрави на Дани от Монтана ще изпием някой път по бира (абе май уиски) като дойда някой път.

Но ми е чудно защо не казваш какво са ти свършили,''наслоявали'',в самата плочка

П.П. аз все още твърдя ,че нито калай,нито графит може да хване върху тези писти

by ''kompleksa''
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
ivan. написа:П.П. аз все още твърдя ,че нито калай,нито графит може да хване върху тези писти
Аз съм на същото мнение .. И я кажете в крайна сметка, кой какво сменял (втулки, уплътнения и прочие), откъде са закупени, съответно за колко пари, тънкости при сменянето и т.н. .. Все пак идеята не е да се хвалиме на кой колко хубаво му работи колата и кой к'ъв 'майстор' е, а все пак да се споделят някакви решения на глобалните за нас проблеми ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Като ви слушам все едно чистите помпата отвън .predel написа:dinozab написа:Валка ти с кво чисти твойта помпа ве ти ми беше казал ма кой да помни![]()
![]()
Ако щеш вярвай я почистих с препарат за смазване на гумени уплътнения (купен от ОМВ)
- Обяснете какво правите . Аз няма да мога да го направя ,но имам едно приятелче монтьор да му обясня .
- Иначе и дюзи знам ,че се оправят но онзи ден си купих нова за 330 лв.
- predel
- ентусиаст
-
Каква е тая дюза за 330 лв. - ако е умна - трябва да е 2-ра употреба. А иначе чистихме помпата вътре - по-точно плочката беше станала сатенено черна 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Умна дюза с отстъпка . От 380 на 330.
- Плочката се сваля хммм.... аз мислех, че някакво филтърче . За сега няма да пипаме ,че всичко е нормално .
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
predel написа:cvetoslav написа:.......
Я пак "ТОМА НЕВЕРНИ" да те чуе целия форум - не само подфорума, че май ти беше казал ....ммм няма оправяне![]()
А съответната сума както не си я казал ще я кажа аз: 160 лв. при положителен резултат - а ако няма резултат - 0 лв. и си бил на точно 30 метра от нас... ако се беше обадил може би да беше минал на ... ами 0 лв. за същата операция
Колега наистина е така не вярвах, че някой ще ми я направи а бях сигурен, че има начин. Относно това какво е правено не искам да гъдая но отгоре се вижда горе-долу какво е правено но това са само мой предположения и не е колегиално към момчетата, които ми я ремонтираха да започна сега да плямпам това е онова е. Със сигурност не са пипани пистите само четеца като искам да уточня, че той си върви по абсолютно същите следи по графита както преди, което ме навява на мисълта, че всички сме се вкопчили в теорията, че се износва графита а явно не е така другаде е ключа от колибата. Ако съм сигурен и зная точно как се оправя проблема бъдете сигурни, че ще споделя тук във форума и ще помогна на всеки колега който мога защото знам какво е да ти прави колата тия мизерий. Ако някой иска да му дам повече инфо за ремонта, местоположение на сервиза, телефони или нещо друго да пита на лично ще помогна с каквото мога.
Azereus написа:ps. и не става само с пръскане и чистене, те пистите са прецакани до краен предел в единични случаи, та на въпроса - диодите също дават фира на плочката и се поят на ново
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70412

by ''kompleksa''
ivan. написа:колега много се радвам,че си си решил проблемаcvetoslav написа:Здравейте колеги пиша отново в темата но вече като горд собственик на прекрасно работещо БМВ без тресене, менене на обороти и гаснене по 100 пъти на час. Та свързах се чрез форума разбира се с едни момчета от Монтана свестни пичове, отидох до там, около час чакане, връщане и около час събиране(понеже им занесох само главата на помпата) и още не мога да повярвам двегодишните ми мъки свършиха за миг и срещу определената сума разбира се. И аз бях убеден, че някой все пак трябва да може да ги ремонтира тия глави но две години само на камък удрям а сега резултата е на лице, ще видим за колко време дано да е за повече. Майстора ми вика 5 години гаранциявикам не може ли поне 6
. Искам да ви кажа, че който бере тия ядове вече има решение просто са супер пичовете. Сега ще питате какво са правили къде са търкали какво са наслоявали да ви кажа почти виждам какво са правили и от дългогодишните ми ядове и четене горе долу имам представа но отидох и си платих и знам, че те с това се занимават и ако стане нещо могат да си поправят грешката та си запазвам излишните коментари относно ремонта кое как. Пожелавам на всички хиляди безаварийни километри и да си оправят колите защото сега все едно, че карам друга кола абе кеф
![]()
. Поздрави на Дани от Монтана ще изпием някой път по бира (абе май уиски) като дойда някой път.
![]()
Но ми е чудно защо не казваш какво са ти свършили,''наслоявали'',в самата плочка![]()
П.П. аз все още твърдя ,че нито калай,нито графит може да хване върху тези писти
Няма да може да ти отговори, защото беше на минимум 2 километра от въпросният ремонт на електрониката на помпата му... Не е нужно и да гадаете, прост е отговора... Дани от Монтана може да ви отремонтира електрониката на помпата за 150лв и то с гаранция 5 години

- predel
- ентусиаст
-
dani_94 написа:ivan. написа:cvetoslav написа:........
Няма да може да ти отговори, защото беше на минимум 2 километра от въпросният ремонт на електрониката на помпата му... Не е нужно и да гадаете, прост е отговора... Дани от Монтана може да ви отремонтира електрониката на помпата за 150лв и то с гаранция 5 години

БАСИ ТИЯ ОТ ИНЖЕНЕРНИТЕ ВУЗОВЕ РЯПА ДА ЯДАТ... НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ДАВАТ

predel написа:dani_94 написа:ivan. написа:cvetoslav написа:........
И ПАК МОЛЯ - КАКВА Е ТАЯ ЕЛЕКТРОНИКА.... СИГУРНО СЪМ МНОГО СЛЯП И БОС, СЛЕД КАТО НЕМОГА ДА Я ВИДЯ ТАЯ ЕЛЕКТРОНИКА...
БАСИ ТИЯ ОТ ИНЖЕНЕРНИТЕ ВУЗОВЕ РЯПА ДА ЯДАТ... НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ДАВАТ![]()
Първо, ще те пололя да не пишеш с главни букви.. Ако искаш да ми кажеш нещо, знаеш че съм от същият град Монтана и можеш да ми звънннеш и да ме открехнеш, как с Дани можем да поправим помпите на хората без да ми се караш....
0886064448-Дани
Батко, не пръскай със спреьовете напразно, ще ги изхабиш, а между временно може и да повредиш много работи...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колега какво му е пипано на четеца-би ли обяснил с твои думи,точно както го виждашcvetoslav написа:predel написа:cvetoslav написа:.......
Я пак "ТОМА НЕВЕРНИ" да те чуе целия форум - не само подфорума, че май ти беше казал ....ммм няма оправяне![]()
Колега наистина е така не вярвах, че някой ще ми я направи а бях сигурен, че има начин. Относно това какво е правено не искам да гъдая но отгоре се вижда горе-долу какво е правено но това са само мой предположения и не е колегиално към момчетата, които ми я ремонтираха да започна сега да плямпам това е онова е. Със сигурност не са пипани пистите само четеца като искам да уточня, че той си върви по абсолютно същите следи по графита както преди, което ме навява на мисълта, че всички сме се вкопчили в теорията, че се износва графита а явно не е така другаде е ключа от колибата. Ако съм сигурен и зная точно как се оправя проблема бъдете сигурни, че ще споделя тук във форума и ще помогна на всеки колега който мога защото знам какво е да ти прави колата тия мизерий. Ако някой иска да му дам повече инфо за ремонта, местоположение на сервиза, телефони или нещо друго да пита на лично ще помогна с каквото мога.

by ''kompleksa''
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4