ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - чукане на дупки
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите
Отбелязах днес 1:0 срещу перфектната ми BBS-ka и сега вече не е толкова перфектна.
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор
- бат Колю от Люлин ще се оправи ли ако се уговоря с него (не съм ходил досега там).

Отбелязах днес 1:0 срещу перфектната ми BBS-ka и сега вече не е толкова перфектна.
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
dokie написа:Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите![]()
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор- бат Колю от Люлин ще се оправи ли ако се уговоря с него (не съм ходил досега там).
относно проблема незнам какъф е, но определено не ходи при тоя "майстор"

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
dinozab написа:Сигорен ли си в това аз мисля че от тях зависи гумата колко ще излезе навън спрямо калника
Малеее , Дино аз сега виждам въпроса ти - сигурен съм 100% ,за да излезе гумата навън трябва да се играе с джантата - различно ЕТ

Георги Пенчев
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
VesoPesa написа:dokie написа:Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите![]()
Проблемът: потропването на кардана при връзката си с дифа (вероятно от тампона) взе, че се усили, а и ми прави впечатление, че потропва повече самата задница, освен това при спиране (без ABS) сякаш кляка малко колата и после се дига, ама не плавно а като на степени (долу =>горе) - тампоните ли са си тръгнали (не е разкрачена) или май ще трябва да отида на майстор- бат Колю от Люлин ще се оправи ли ако се уговоря с него (не съм ходил досега там).
Под "тоя майстор" да разбирам да не ходя при Никола Дановски от Люлин, така ли, че нещо не разбрах? Доста хора го хвалят и затова питам, къде да отида - ходих в Перник при много добър "майстор", който обаче каза, че няма нищо, а мен ме човърка...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
dokie написа:VesoPesa написа:dokie написа:Хайде да ми е честито и на мен влизането в отбора с бордюрите![]()
Под "тоя майстор" да разбирам да не ходя при Никола Дановски от Люлин, така ли, че нещо не разбрах? Доста хора го хвалят и затова питам, къде да отида - ходих в Перник при много добър "майстор", който обаче каза, че няма нищо, а мен ме човърка...
точно тъй го разбирай а за добър майстор незнам къде да я закараш, нека някой колега да ти помогне

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:Къде са тия комбита на части че все сердани деа![]()
Бисер го чакам да се включи да каже има ли, ама май няма да е днескада е жив и здрав
![]()
Колкото до тампоните мерси за съвета
Здрасти, има едно комби в село Куманово, близо до Варна

- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Колега, ще съм ти благодарен ако питаш за цена на заден десен носач и каква е вероятността да дойде в София - с кориер, тел. ми е 0888 637 747, само ме набери и аз ще ти се обадя, че не знам Бисер кога ще свали от неговото комби!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:dinozab написа:Сигорен ли си в това аз мисля че от тях зависи гумата колко ще излезе навън спрямо калника
Малеее , Дино аз сега виждам въпроса ти - сигурен съм 100% ,за да излезе гумата навън трябва да се играе с джантата - различно ЕТ![]()
Георги Пенчев
Жорка ще снимам моите тампони на единия и на другия носач да видиш как стоят и ще коментираме.Ти можеш ли да дадеш някаква снимка на двата вида тампони за тоя носач да се видя каква е точно разликата

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
dinozab написа:VesoPesa написа:dinozab написа:Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче![]()
Ей за тия става въпрос №2
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-33_0221/
мхмм а на реглаж заден мост карал ли си я и ако да със смотаните тампони какви стойности ти излязоха че ми е много интересен тоя въпрос
Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост
прави се колега,но треа си купи6 еи тва:
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
а тва е за предните гуми за настроика към пистата http://www.bavauto.com/assets/product_i ... berkit.jpg
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Манчев73 написа:а тва е за предните гуми за настроика към пистата http://www.bavauto.com/assets/product_i ... berkit.jpg
Здрасти Манчора

Това тампони ли са? И ще станат ли за моята TDS -ка че никъде не виждам да пише 525TDS

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4