От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 13 Дек 2007, 21:42

bmwfena написа:
GALAB_DAIWA написа:
Wenzy написа:Идеално,сега вече като си намери помпа ще ми кажеш ли от къде е този
ник неим дето си го праснал и какво е искал да каж4е автора :mhihi:
Успех до другата седмица да се похвалиш как в с новата кола :D
Жена ми ме нарича ГЪЛАБ а като я ядосам ИВАНЕ- А пък приятелите ми ми викат ДАЙВА тъй като съм запален риболовец и съм луд фен на японската марка ДАЙВА. Надявам се че бях достатачно изчерпателен :mhihi:
виждал съм макари такива :shock: :shock:
Пък ако познаваш и някой който има излишни за продаване ще е просто супер братле.
НАСЛУКА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 13 Дек 2007, 21:47

Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 13 Дек 2007, 21:52

GALAB_DAIWA написа:Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.

утре и други ден недеи метърси ,че съм на погребение на едни розови грухтящи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yammy:
дано стане че тва е много гадно да си земеш кола и да неможеш да си я караш кат хорта, аз нямаше да мога да спа ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 13 Дек 2007, 22:08

GALAB_DAIWA написа:Момчета току що взех от автобуса моята пратка-помпа,потенциометар и компютар. Утре ще сложа на колата само новата плочка- и дано да тръгне. Запалили веднага заминавам за Димитровград при Стамбето, пък ако се забавим утре в събота тръгвам живот и здраве. Та стискайте палци.

Ако колата ти тръгне защо ще ходиш в Димитровград. :?: ;) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 13 Дек 2007, 22:11

Доста интересна мисъл изкара ,гълъбе.
Ако тръгне бутай плочката към купето и два дни я
разпилявай от каране :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 14 Дек 2007, 0:01

Тръгне не тръгне отивам в Димитровград, ама в неделя или понеделник че Стамбето 2дни ще е в траур :mhihi: А държа да ида защото искам да съм сигурен че всичко по колата ще е супер- регулировки,дюзи,кулери, диагностики,чистене на грешки на компа абе всички простотии които ни карат да берем ядове. И единствения вариант всичко да е окей е да я прибара МАЙСТОР ама ИСТИНСКИ- и затова живот и здраве в неделя или понеделник тръгвам--------Стига да е ооцелал Стамбето в битката с грухтящите :mhihi:
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 14 Дек 2007, 9:36

GALAB_DAIWA написа:Тръгне не тръгне отивам в Димитровград, ама в неделя или понеделник че Стамбето 2дни ще е в траур :mhihi: А държа да ида защото искам да съм сигурен че всичко по колата ще е супер- регулировки,дюзи,кулери, диагностики,чистене на грешки на компа абе всички простотии които ни карат да берем ядове. И единствения вариант всичко да е окей е да я прибара МАЙСТОР ама ИСТИНСКИ- и затова живот и здраве в неделя или понеделник тръгвам--------Стига да е ооцелал Стамбето в битката с грухтящите :mhihi:

ам брат аз немога да направя кои знае кво за регулировки мога да ти регулирам плочката примерно ако е от нея ако е от помпата може да я сменим друго няма кво да се регулира
дюзи,кулери,диагностики няма как да ги направя
кулера може да се изчисти с пароструика и тва е
а ако проблема е само в тази плочка като се слаа трябва само да се регулира и тва е нее сложно и ти може да се справиш
ако успееш да я регулираш и да върви добре няма смисъл да се бара други неща ако са фред
пък ако не стане тогава ще я мъчим :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 03 Яну 2008, 16:21

:mhihi: :mhihi:
моЖе би първия тдс с механична ГНП
след 2 дена ша е готово всичко и ще се види как въри и как гори
иначе сега пали кат тукат :D
http://youtube.com/watch?v=2oYoQG7lFV4

http://youtube.com/watch?v=cK-21DSC0no

Изображение
Изображение
Последна промяна stambo_81dg на 03 Яну 2008, 18:14, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 03 Яну 2008, 18:12

Дай боже........... Май ще отварям магазин за ГНПта ПЛОЧКИ и ПОТЕНЦИОМЕТРИ за газта............Че вече имам В ИЗЛИШАК. :lol: Стискайте паци момчета.
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 03 Яну 2008, 18:27

С теб сме дано останеш доволен.Аз кви притеснения имах замалко не свалих главата да сменям сегменти заради един запекъл компресорен на 1ви цилиндър ...... Моята я излекувах,дано скоро да чуем,че и твоята е готова :D
Какви излишни части ти останаха .... :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 03 Яну 2008, 18:36

поне с тая помпа забравяш за всички ел. проблеми, топло палене и тн.
ще видим и как ще върви ама като гледам как се пържи мисля че няма да е куца ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Яну 2008, 20:21

Aлелуя братя тази кола стана епична :) Трябваше да снимате всичко каквото правите стъпка по стъпка. Дано тръгне и да си върви без проблеми и дълги години да не се налага никакви ремонти да й правиш.

УСПЕХ
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 04 Яну 2008, 10:40

Нова година нов късмет,а дано всичко е наред вече ,че откога чакаме всички да я оправиш не е истина.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 04 Яну 2008, 11:27

Какво стана колега? Оправи ли колата?

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Яну 2008, 17:39

stambo_81dg написа:поне с тая помпа забравяш за всички ел. проблеми, топло палене и тн.
ще видим и как ще върви ама като гледам как се пържи мисля че няма да е куца ;)
Хората са казали колкото по просто,толкова по надежно.ще върви да не се пита от нея :mhihi: Маи пипкавата работа ви е останала,надявам се да споделите за краиния резултат. :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E34