ТДС претриса
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
На празен ход как ти работи колата тресе ли или е само като я изфорсираш и при падането на оборотите претриса 

- dinozab
-
-
JANI написа:мойта претриса леко като я форсирам леки4ко и при падането на оборотите претриса , и понякога като я оставя на празен ход също тресе леко ,какво може да е
Моята така прави като се замърси въздушния филтър.Като го сменя и няма пробем до следващата смяна

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
dinozab написа:На празен ход как ти работи колата тресе ли или е само като я изфорсираш и при падането на оборотите претриса
Само като я форсирам - при падане на оборотите претриса?
Какво лечение си ми измислил?

По принцип да - като е замърсен въздушния филтър претриса - моя е на 2К !!!Полседните 2 седмици нямах време да правя километри - доста често бях в бокса

Все пак ще погледна филтъра - ако не е много мръсен ще го поизтупам и ще го завъртя (от страната зад ламаринката нали остава чист)

- dinozab
-
-
Wenzy написа:dinozab написа:На празен ход как ти работи колата тресе ли или е само като я изфорсираш и при падането на оборотите претриса
Само като я форсирам - при падане на оборотите претриса?
Какво лечение си ми измислил?![]()
По принцип да - като е замърсен въздушния филтър претриса - моя е на 2К !!!Полседните 2 седмици нямах време да правя километри - доста често бях в бокса![]()
Все пак ще погледна филтъра - ако не е много мръсен ще го поизтупам и ще го завъртя (от страната зад ламаринката нали остава чист)
Измий си кулера

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е верно
аз като свалих колектора и го мих - отвътре излязоха доста боклуци, цели топчета,с две думи мизерий.......Като си преставя какво ще е в куулера и направо ми се
Ще я направя тая манипулация само да остане време ........
Аз и на дюзите трябва да направя профилактика ама там малко се притеснявам
Благодаря на всички

Аз и на дюзите трябва да направя профилактика ама там малко се притеснявам

Благодаря на всички

- dinozab
-
-
Wenzy написа:Е верноаз като свалих колектора и го мих - отвътре излязоха доста боклуци, цели топчета,с две думи мизерий.......Като си преставя какво ще е в куулера и направо ми се
![]()
Аз и на дюзите трябва да направя профилактика ама там малко се притеснявам![]()
Благодаря на всички

На мене не ми тресе като подам гас и после отпусна сичко си е наред. Проблема е както си седи на празен ход и претриса след 7-8 секунди пак като натисна саединитела е по заглушено и по не се усеща. Като подам лекичко съвсем малко гас (50-100 оборота) и изчезва вообще не претриса. А като загрее хубаво и изчезва.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Дани,освен от куулера от нещо друго възможне ли е да ми прави тази мизерия???
Незнам при вас как е обаче тук доста вали и утре всички възможни канали,за които се сещам ще са пълни с вода .......
Незнам при вас как е обаче тук доста вали и утре всички възможни канали,за които се сещам ще са пълни с вода .......
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Как двигателя на 525 tds да работи по-добре.
Ако не го носиш на пароструйка си приготви доста нафта-гнязта е невероятна.

Ако не го носиш на пароструйка си приготви доста нафта-гнязта е невероятна.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Колеги доста обезпокояваща информация четох преди малко в "Е39"
Претрисането при топла кола може и да е от демфера - и работата става една лайня.а и говорим за едни много пари
Аз така и така още не съм ходил да ми каже някой от какво ми прави така колата,но дано при мен не е тва проблема,че работата става сериозна ...
Претрисането при топла кола може и да е от демфера - и работата става една лайня.а и говорим за едни много пари

Аз така и така още не съм ходил да ми каже някой от какво ми прави така колата,но дано при мен не е тва проблема,че работата става сериозна ...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Колеги доста обезпокояваща информация четох преди малко в "Е39"
При спукана демпферна шайба тресе постоянно-лесно ще я провериш и втора ръка едва ли ще е 800лв.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Колеги доста обезпокояваща информация четох преди малко в "Е39"
При спукана демпферна шайба тресе постоянно-лесно ще я провериш и втора ръка едва ли ще е 800лв.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4