ейнджьл айс за е34
Модератор: Технически модератори
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колеги изгледах 524 клипчета как се праят и смятам да се захващам да прая в промишлени дози
само ме е страх да си разглобя фаровете. Някой може ли да ми каже от каде и по колко мога да си купя стъкла че да тренирам да чупя 

- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
Колега, незнам за стъклата, но се питам кой вид смяташ да правищ.. тия с оптичните кабели ли.. или тия с CCFL ринговете?
Ако някой знае от къде или да даде линк за поръчка на CCFL тук от БГ, ще съм мн. благодарен 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Колега ти хубаво си изгледал 524 клипчета как се правят ама видя ли поне едно как се разглобяват преди да се направят. Няма такова. Аз съм си взел всичко необходими материяли да ги направя още преди година и от тогава до сега в опити счупих два фара и вече нямам излишен кураж да счупя трети та да ги направя.D_U_D_E_ написа:колеги изгледах 524 клипчета как се праят и смятам да се захващам да прая в промишлени дозисамо ме е страх да си разглобя фаровете. Някой може ли да ми каже от каде и по колко мога да си купя стъкла че да тренирам да чупя
Така че колеги спрете най накрая да пишете как се правят ами дайте да се разберем най накрая как да ги свалим тези стъкла без да се счупят и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Аз какво ли не правих нагрявах с пистолет пекох във фурна абе всичко и пак се чупят.
Една камара колеги обещават само да пуснат снимки или да дадат инфо как се разглобяват и никой не си спазва обещанията.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38

скоро може пак да разлепям и ще снимам

- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- the_gate
- ентусиаст
-
Taurus написа:От къде си пич.. да знам като си взема може да споразумеем цена да ми ги сложиш и на моята...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%EC%E5%F6

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Славянко, аз още не съм почвал.
Преди месеци ти беше казал, че си си счупил стъкло и мен ме достраша, наскоро и другия колега счупи и съвсем .....
Някой вадят лупата и пухат сушоар вътре,
а други ги варят със зимнината - тия двата начина ги водят за най безопастните.Иначе ето го другото
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
Освен "Вратата" ако ги и направил по по-лесен начин ....
Преди месеци ти беше казал, че си си счупил стъкло и мен ме достраша, наскоро и другия колега счупи и съвсем .....
Някой вадят лупата и пухат сушоар вътре,
а други ги варят със зимнината - тия двата начина ги водят за най безопастните.Иначе ето го другото
Освен "Вратата" ако ги и направил по по-лесен начин ....
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
Не прочтеох всичките 20 страници но по организацията предполагам сте се смазали от пиене и каране.. гледам че аз съм на 280км от Любимец, ако решите нещо, там съм
Ако ли не.. тук в Силистра имаме старо летище, което вече е частно, за 1 мероприятие от този калибър, мисля че мога да уредя да ни го предоставят..

- the_gate
- ентусиаст
-
коментар по първия линк...
ангелските не са за 34/32/30-ка,начина покойто аз съм ги направил е почти същия...разлика само в това че не нарязвам с ножовка или с зъботехническо моторче ринга,а с флашка(брейтън ме светна по въпроса)
става по-финно,по-красиво и по-симетрично...прави се преди да се нагреят пръчките
нагряването аз също съм го правил във фурна...пробвах на 100градуса не се получаваше и затова дигнах на 150 и се получи
огъването го правех в самите стъкла на фаровете когато са свалени(от това по точно здраве му кажи)....оставям около 1 см за разреза и правя дупчиците не с дрелка а с поялник(с дрелката става матова пластмасата,а с поялника я нагрява и става по-бистра/чиста за по добро преминаване на снопа светлина)
друго което правят в клипчето е че слагат фолио отзад (да отразява)...според мен няма никаква нужда(все пак диода прави насочваща светлина (лъч) той не свети настрани.... и от там се обизмисля станиола
слагам диодите като предварително съм запоил кабелите и съм ги изолирал
като ги поставя на ринга придърпвам кабелите назад и увивам с черен изолир
ринга е готов и може да се пробва
поставянето както е показано на второто клипче на мен специално не ми допада...китаеца пробива и късия и дългия фар
аз прекарвам кабелите на късия в отвора предвиден за габаритна крушка и запълвам със силикон отзад за да не влиза влага...а за дългия фар правя лек улей в стъклото (на самия ръб) с брусче(онова камъче дето се точат ножове)като го поливам обилно с вода(докато търкам стъклото)
през улейчето което съм направил прекарвам кабелите и лепя стъклото...така не пробивам рефлектора
забравих да напиша за съпротивленията,но може да си ги монтирате където ви е удобно (мойте са на около 15/20 см от самите диоди)
след малко съм ви приготвил снимков материял за сваляне на стъкло на къс фар от 34-ка
ангелските не са за 34/32/30-ка,начина покойто аз съм ги направил е почти същия...разлика само в това че не нарязвам с ножовка или с зъботехническо моторче ринга,а с флашка(брейтън ме светна по въпроса)
става по-финно,по-красиво и по-симетрично...прави се преди да се нагреят пръчките

нагряването аз също съм го правил във фурна...пробвах на 100градуса не се получаваше и затова дигнах на 150 и се получи
огъването го правех в самите стъкла на фаровете когато са свалени(от това по точно здраве му кажи)....оставям около 1 см за разреза и правя дупчиците не с дрелка а с поялник(с дрелката става матова пластмасата,а с поялника я нагрява и става по-бистра/чиста за по добро преминаване на снопа светлина)
друго което правят в клипчето е че слагат фолио отзад (да отразява)...според мен няма никаква нужда(все пак диода прави насочваща светлина (лъч) той не свети настрани.... и от там се обизмисля станиола
слагам диодите като предварително съм запоил кабелите и съм ги изолирал
като ги поставя на ринга придърпвам кабелите назад и увивам с черен изолир
ринга е готов и може да се пробва

поставянето както е показано на второто клипче на мен специално не ми допада...китаеца пробива и късия и дългия фар

аз прекарвам кабелите на късия в отвора предвиден за габаритна крушка и запълвам със силикон отзад за да не влиза влага...а за дългия фар правя лек улей в стъклото (на самия ръб) с брусче(онова камъче дето се точат ножове)като го поливам обилно с вода(докато търкам стъклото)
през улейчето което съм направил прекарвам кабелите и лепя стъклото...така не пробивам рефлектора

забравих да напиша за съпротивленията,но може да си ги монтирате където ви е удобно (мойте са на около 15/20 см от самите диоди)
след малко съм ви приготвил снимков материял за сваляне на стъкло на къс фар от 34-ка

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
http://cgi.ebay.co.uk/ANGEL-EYE-HEADLAM ... dZViewItem Такова ли търсиш батешефе ??? Струва ли си ???