Социално бюро в Е34
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Браво Иво ,направо ми четеш мислите.Zubcho написа:Postman написа:Иване (извини ме, че се обръщам така към теб при положение че не се познаваме лично), мисля че разбирам какво си опитал да кажеш но има нещо, което ми пречи...
В това мнение ТУКпоставяш конкретно предложение как да се помогне на хората, който сам наричаш ревльовци, а с тази тема ги обвиняваш, че заради тях други сериозни хора са спяли да пишат. Добре, но двете мнения са написани в рамките на 10 дни... Само на мен ли не ми се връзва фактологията или грешно разбирам настоящата тема. Ако не на "ревльовците" тогава на кого да се помага... то на кого ли вярно, ако никой не реве как да му се помогне...?!?
Както и да е, сигурно изпускам нишката някъде по средата, но ако не ти се обяснява недей... просто ми се искаше да изчистим тази дискусия от дневния ред, понеже както писах ако наистина те разбирам правилно, моето мнение се припокрива с твоето.
Иван се дразни, защото един колега каза, че има проблем. Нормално всички се затичаха да му помагат - кой с пари, кой с части. Няколко дни след това, някой видя, че номера минава и реши и той да пусне тема подобна на първата предполагам с цел измама. Та затова Иван се ядосва.
Поздрави и надявам се да изчистите разногласията.
Към колегата Postman-аз си стоя зад думите и държа на взаимопомоща(помагал и ще помагам винаги с каквото мога).Мненията са ми в разлика на 10дни,но още в началото на идеята взеха да никнат теми-през 10дни,после ще се почне през 5 дни и т.н (като отворим е32/е34 какво ще четем тогава).
Но се ядосвам ,като всеки един нормален човек,когато те правят на балък(дори и такъв да съм)-''купете ми колата щото имам сметки за плащане''- е този направо за мезе ни взе.
После искам да те поздравя за темата ти(в която имам и аз какво да предложа)
Много държа да се извиня на колегата saint85-извинявай колега(ако по някакъв начин съм те накарал да се чувстваш неудобно,нищо лично-идеята ми е,не да не си помагаме,а да не се възползват недбронамерени хора от задружността тук.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Добре предлагам да направим на 03.03.2009 една сбирка тук по Софийско
Аз съм там 10:00 идвам със бараката близко живея инструменти имам и знам каде да отидеме ако е хубаво времето

- saint85
- младши ентусиаст
-
идеята ми е,не да не си помагаме,а да не се възползват недбронамерени хора от задружността тук.

Няма нужда от никакво извинение, аз даже съм благодарен

Така, така, аз това го разбирам и веднага задавам следващия въпрос:
когато дойде следващият кьорфишек, само че по-умело опакован в целофан, какво се случва или по-скоро какво би следвало да се случи?
Нулева толерантност към набелязаните за мошеници или какво... и кой ще преценява?
Не ме разбирайте порешно, аз не съм опозиция, просто искам да изясня за себе си ситуацията, за да мога като модератор да помагам по най-добрия за потребителите начин.
когато дойде следващият кьорфишек, само че по-умело опакован в целофан, какво се случва или по-скоро какво би следвало да се случи?
Нулева толерантност към набелязаните за мошеници или какво... и кой ще преценява?
Не ме разбирайте порешно, аз не съм опозиция, просто искам да изясня за себе си ситуацията, за да мога като модератор да помагам по най-добрия за потребителите начин.
- saint85
- младши ентусиаст
-
Тука вече колега незнам -правилно разсъждаваш - освен един съд да си спретнем виновен,невинен бам чука и те това е

Помоща трябва да е :
1. Морална
2. Съвети и знания
3. Части и майстори
4. И чак накрая финансова, ако няма друга опция
До тогава фишеците ще са се изморили и няма да има файда или ще се разбере, че е измама.
Лично мнение

///peter написа:Яворе така е за съжаление във форума, всяка втора тема или е такава като посочената или меренето на мъжки достойснтва с ОЕМ-ските части, пълна боза и никаква полезност![]()
И тези които могат вече просто не им се занимава да пишат, в това число и аз правих доста неща, но просто нямам желание да пускам как се оправят нещатаТъпо, но факт.
Пешо, много сме така ама този подход не води до нищо съществено, а цял живот ли да бъдем опозиция?!?

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Абе пичове, кефете се на живота
Стига сте се филмирали, за кой какво на кого дал за какво как кога и защо...... веднъж живеем и при положение че всичко се връща .... рано или късно ще си получиш заслуженото за това че си помогнал на някой...
е давам пример... като си карам винаги имам въже и кабели в колата и съм помагал не веднъж хора които дори и не познавам без значение дали са с трабантче или S500.... и не искам нищо в замяна.... просто така трябва да се живее - когато можеш помагаш, когато не можеш.... на теб ти помагат. И аз съм щаслив че живея така, и за това мисля че трябва да хапнем комунистически кебапчета да пиинем капиталистически питиета да сложим и по къшей леб..... и да се радваме на живота. Аз ще се появя на 03.03... но няма да съм с бмв а с алди.... защотото вместо да си извадя сумата за няколко ремонта и застраховки, помогнах на няколко човека с тях и не съжалявам за това..... важното е че в крайна сметка всички сме живи и здрави, и честита баба марта на всички, това е най българския празник, нищо че и в китай го празнуват

Стига сте се филмирали, за кой какво на кого дал за какво как кога и защо...... веднъж живеем и при положение че всичко се връща .... рано или късно ще си получиш заслуженото за това че си помогнал на някой...
е давам пример... като си карам винаги имам въже и кабели в колата и съм помагал не веднъж хора които дори и не познавам без значение дали са с трабантче или S500.... и не искам нищо в замяна.... просто така трябва да се живее - когато можеш помагаш, когато не можеш.... на теб ти помагат. И аз съм щаслив че живея така, и за това мисля че трябва да хапнем комунистически кебапчета да пиинем капиталистически питиета да сложим и по къшей леб..... и да се радваме на живота. Аз ще се появя на 03.03... но няма да съм с бмв а с алди.... защотото вместо да си извадя сумата за няколко ремонта и застраховки, помогнах на няколко човека с тях и не съжалявам за това..... важното е че в крайна сметка всички сме живи и здрави, и честита баба марта на всички, това е най българския празник, нищо че и в китай го празнуват

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Postman написа:///peter написа:Яворе така е за съжаление във форума, всяка втора тема или е такава като посочената или меренето на мъжки достойснтва с ОЕМ-ските части, пълна боза и никаква полезност![]()
И тези които могат вече просто не им се занимава да пишат, в това число и аз правих доста неща, но просто нямам желание да пускам как се оправят нещатаТъпо, но факт.
Пешо, много сме така ама този подход не води до нищо съществено, а цял живот ли да бъдем опозиция?!?
Не не става въпрос за опозиция, а за липса на желание...
Последния пример е с колегата със диодите, човека направил нещо, решил да го сподели с нас, те изляха тонове помия, ами как да пишеш? Защо?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
гледам бая спонсори сте ,да си отворя и аз една банкова сметка, че на заплата само не може да се кара
ако има желаещи да помогнат за моя проект закупуване на М5 да драснат по едно ЛС

ако има желаещи да помогнат за моя проект закупуване на М5 да драснат по едно ЛС

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Stanchev написа:ако има желаещи да помогнат за моя проект закупуване на М5
ще ти помогнем ама ако сложиш газова на М5-то

шегата настрана.....нека подфорум 32/34 да си остане технически....има си вече отделна тема за взаимопомощ ...не е нужно да се пускат подобни нови

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Иване с това твое мнение несъм съгласен. Въпросния колега Иво за когото говориш не е такова момче. Запалил се е по една 524-ка ТД счупена до неознаваемост и немога да го одкажа да я купи. Затова пише така.ivan. написа:Браво Иво ,направо ми четеш мислите.Zubcho написа:Postman написа:Иване (извини ме, че се обръщам така към теб при положение че не се познаваме лично), мисля че разбирам какво си опитал да кажеш но има нещо, което ми пречи...
В това мнение ТУКпоставяш конкретно предложение как да се помогне на хората, който сам наричаш ревльовци, а с тази тема ги обвиняваш, че заради тях други сериозни хора са спяли да пишат. Добре, но двете мнения са написани в рамките на 10 дни... Само на мен ли не ми се връзва фактологията или грешно разбирам настоящата тема. Ако не на "ревльовците" тогава на кого да се помага... то на кого ли вярно, ако никой не реве как да му се помогне...?!?
Както и да е, сигурно изпускам нишката някъде по средата, но ако не ти се обяснява недей... просто ми се искаше да изчистим тази дискусия от дневния ред, понеже както писах ако наистина те разбирам правилно, моето мнение се припокрива с твоето.
Иван се дразни, защото един колега каза, че има проблем. Нормално всички се затичаха да му помагат - кой с пари, кой с части. Няколко дни след това, някой видя, че номера минава и реши и той да пусне тема подобна на първата предполагам с цел измама. Та затова Иван се ядосва.
Поздрави и надявам се да изчистите разногласията.
Към колегата Postman-аз си стоя зад думите и държа на взаимопомоща(помагал и ще помагам винаги с каквото мога).Мненията са ми в разлика на 10дни,но още в началото на идеята взеха да никнат теми-през 10дни,после ще се почне през 5 дни и т.н (като отворим е32/е34 какво ще четем тогава).
Но се ядосвам ,като всеки един нормален човек,когато те правят на балък(дори и такъв да съм)-''купете ми колата щото имам сметки за плащане''- е този направо за мезе ни взе.
После искам да те поздравя за темата ти(в която имам и аз какво да предложа)
Много държа да се извиня на колегата saint85-извинявай колега(ако по някакъв начин съм те накарал да се чувстваш неудобно,нищо лично-идеята ми е,не да не си помагаме,а да не се възползват недбронамерени хора от задружността тук.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
_65536_kb_sec_ написа:Колега май не си наясно че Зъбчо кара много прекрасен 525ТДС
Май говорят за др. Иво

Правилно ли съм разбрал??
На 03.03. ще вали дъжд

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Да правилно си разбрал.Zubcho написа:_65536_kb_sec_ написа:Колега май не си наясно че Зъбчо кара много прекрасен 525ТДС
Май говорят за др. ИвоТози, който е пуснал темата, че си продава и той колата, че не може да плати сметката.
Правилно ли съм разбрал??
На 03.03. ще вали дъждНаправо не е честно.

За сбирката няма да вали времето е с нас аз ще дойда.

Стояне аз знам ЗЪБЧО какво кара.

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4