КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Според Вас има ли нужда от взаимопомощ в Е34?

Анкетата свършва на 23 Фев 2009, 15:22

ДА
57
98%
НЕ
0
Няма гласували
Не мога да преценя
1
2%

Общо гласове : 58
кандидат ентусиаст
Аватар

1

Мнение от 5seriq » 19 Фев 2009, 0:50

Разбира се че темата е важна защото и ние и колите ни Е34 са такива!!!
занимавам се е търговия на плодове и зеленчуци което едва ли ще ви е от полза освен ако не подсигуря салатата за следващата сбирка на Е34 която ще се постарая вече да не пропускам.
всеки които има някъкви проблеми в нашият краи да се обади,ще помогна с каквото мога без значение в кои час на денонощието е
Митко 0887791432.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 19 Фев 2009, 9:31

Строителен инженер - проектираме носещите конструкции на сгради. От коли много не разбирам за съжаление :confused:, за да съм от полза в това отношение.
София (Младост), 0898967661

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 19 Фев 2009, 10:28

Е-е-е супер е темата,аз работя и съм работил единственно и само в сферата на охраната и звената по СОТ,а в момента в една дискотека съм охрана и към заложна къща в града(Плевен) издирвам некоректни длъжници ............ако на някой му трябва помощ 0878747414
Обичай ближния,ближи обичания!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

по темата

Мнение от ivo_io » 19 Фев 2009, 10:53

колеги темата е супер :yes:
аз сам военен,ще помагам с каквото мога :confused:
бачках до преди месец и в едно авт.сервизче като бояджия :uups:
ако мога да :help: насреща съм 0889 583 561

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 19 Фев 2009, 14:40

Браво колега за темата евалата :bgflag:

Аз съм системен администратор и добър сервизен техник който има проблеми с компа(каквито и да са софтуерни хардуерни) да се обажда 0898608698 - Божидар работя в "Поликомп ЕООД" и имам малко връзки и в Мост така че части за компютри мога да земам на тънкана - винаги съм готов да помогна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 19 Фев 2009, 15:55

Много компютърджии тука бе :D
Аз, пиша софтуер главно на Ява, с това се занимавам от 6-7 години а сега станах и съдружник във фирмата :) . Подразбирвам и от други програмни езици но скромно. Иначе, много се кефя да ремонтирам нещо - от колата до апартамента и вилата. Смея да твърдя, много майстори не могат да ми стъпят на малкия пръст. То освен майсторлък требе и акъл дет се вика.
Ако мога да съм полезен: 0895 47 52 78

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 19 Фев 2009, 19:11

Евала за темата :yes: ,в много подходящ момент се пуска...

Работя в може би най-голямата верига за авточасти в страната и предполагам,че ще съм ви от полза :D Който има нужда от нещо да казва,отстъпката е гарантирана.

0886750555 - Митко
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 19 Фев 2009, 19:38

Наистина добра тема.
Форума не страда от липса на добри хора и такива желаещи да помогат :bgflag:
Пиша се в темата само да се знае,че съм готов да помогна с каквото мога-нищо конкретно нямам като занимание.Ама в тази тема май се конкретизира идеята на самия форум.
Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''-
-в този фонд да се отвори една сметка;
-всеки да внася минимална сума и да забрави за нея веднага след внасянето т.е да не очаква нищо в замяна(примерно лев-два на месец)колко сърце му дава;
-сметката да е на името на човек ,който се е доказал,че няма да злоупотреби със средствата на които всички имаме доверие;
-никой да няма право да държи сметка на ТИТУЛЯРА на фонда;
-ТИТУЛЯРА на фонда да е длъжен да пусне анкета,в която да има няколко колеги нуждаещи се от помощ и след гласуване победителя в анкетата да получи средствата;
Айде сега да се видим като се заговори за помощ;
И аз като всеки човек ще се почуствам по-добре като знам ,че съм помогнал на човек и то без да ми коства нищо
Примерно -вече има 43-ма гласували =100лв,това значи ,че следващия месец колегата ще си свали колата от продажба.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

за идеята

Мнение от ivo_io » 19 Фев 2009, 20:31

аз сем за идеята :yes: ,имам и една друга,но за нея малко по-късно,щото сега излизам да се порадвам на снега,не че днес не го правих :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 19 Фев 2009, 20:34

харесва ми идеята на колегата ivan.
с тези наши 5 кинта примерно можем да помогнем на колегата да си кара колата и тя да му доставя удоволствие.
аз сам ЗА!!!

поздрави!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Фев 2009, 20:44

Аз незнам с какво бих могъл да съм полезен военнослужещ съм но се занимавам и с монтаж на локално парно ако някой има нужда от съвет или помощ винаги.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Фев 2009, 21:12

ivan. написа:Наистина добра тема.
Форума не страда от липса на добри хора и такива желаещи да помогат :bgflag:
Пиша се в темата само да се знае,че съм готов да помогна с каквото мога-нищо конкретно нямам като занимание.Ама в тази тема май се конкретизира идеята на самия форум.
Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''-
-в този фонд да се отвори една сметка;
-всеки да внася минимална сума и да забрави за нея веднага след внасянето т.е да не очаква нищо в замяна(примерно лев-два на месец)колко сърце му дава;
-сметката да е на името на човек ,който се е доказал,че няма да злоупотреби със средствата на които всички имаме доверие;
-никой да няма право да държи сметка на ТИТУЛЯРА на фонда;
-ТИТУЛЯРА на фонда да е длъжен да пусне анкета,в която да има няколко колеги нуждаещи се от помощ и след гласуване победителя в анкетата да получи средствата;
Айде сега да се видим като се заговори за помощ;
И аз като всеки човек ще се почуствам по-добре като знам ,че съм помогнал на човек и то без да ми коства нищо
Примерно -вече има 43-ма гласували =100лв,това значи ,че следващия месец колегата ще си свали колата от продажба.

Здрасти, да тази идея я говорихме с Митко вчера и аз съм за :yes: Идеята може да се развие и в друг аспект, примерно организиране на сбирки на форума, за помогнем на някого и т.н. Със събраните средства може да се запазва база за среща и други мероприятия, по този начин на членовете които участват ще им се предлага безплатно и по този начин в един миг ако дадения човек е закъсал със средства а желае да дойде на сбирка ще трябва единствено да си сложи бензин/нафта в любимата Е34 и да дойде. Аз мисля че всеки може да задели по 5 лв. за подобно нещо на месец....

Потребител
Аватар
Кара: 320d

Мнение от LBl » 19 Фев 2009, 22:02

ivan. написа:... Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''...
:yes:. Гласувам с две ръце за предложението на ivan.
Пример: Регистрираните във форума са 23707 към настоящия момент. Един от четирима, или петима, ако дари във фонда 1 лев :roll: ... ... ... :D
С получената сумичка може да се помогне не само на един нуждаещ се.
Дано идеята се осъществи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 19 Фев 2009, 22:04

Здравейте колеги! Коментирахме вчера с Петьо Ангелов, за така наречената вътрешна каса, която да дава възможност на крайно нуждаещи се колеги да се справят финансово. Ще прежаля 3 кутии цигари за месеца и ето от мен 10 лева, който ще са за добро и ще доставят удоволствие на някой от нас, тези средства няма да ги търся, защото ще знам, че когато аз имам нужда и на мен ще помогнат!
Но много сериозно трябва да си направим избор и система на отпускане на средствата, за да няма и капка съмнение за злоупотреби! Ето върху това трябва да мислим и как да събираме средствата! Благодаря на Жоро- Лисабонеца, който се отзова на отправен апел за помощ от моя страна, има Господ момчета и той гледа!!!!!!! Нека Жоро ви каже за какво става въпрос?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Фев 2009, 22:07

LBl написа:
ivan. написа:... Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''...
:yes:. Гласувам с две ръце за предложението на ivan.
Пример: Регистрираните във форума са 23707 към настоящия момент. Един от четирима, или петима, ако дари във фонда 1 лев :roll: ... ... ... :D
С получената сумичка може да се помогне не само на един нуждаещ се.
Дано идеята се осъществи!

Колега това за което говорим се отнася само за Е34 форума и с един лев не виждам какво ще се получи :roll:

Мите аз съм предложил по горе да се ползват парите само за сбирки или примерно масови покупки :D Давам пример има даден проблем и някой от колегите може да го реши, вземат се необходимите материали и се прави ;) По този начин срещите между нас няма да бъдат по 2 на година а много повече и не за ден, дава и когато се видим конкретно може да се удари едно рамо...

P.S. Мисля че 60 лв. годишно за никой няма да е проблем, все пак тези пари са 2 картона цигари....

ПредишнаСледваща

Назад към E34