КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
Модератор: Технически модератори
1
Разбира се че темата е важна защото и ние и колите ни Е34 са такива!!!
занимавам се е търговия на плодове и зеленчуци което едва ли ще ви е от полза освен ако не подсигуря салатата за следващата сбирка на Е34 която ще се постарая вече да не пропускам.
всеки които има някъкви проблеми в нашият краи да се обади,ще помогна с каквото мога без значение в кои час на денонощието е
Митко 0887791432.
занимавам се е търговия на плодове и зеленчуци което едва ли ще ви е от полза освен ако не подсигуря салатата за следващата сбирка на Е34 която ще се постарая вече да не пропускам.
всеки които има някъкви проблеми в нашият краи да се обади,ще помогна с каквото мога без значение в кои час на денонощието е
Митко 0887791432.
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Строителен инженер - проектираме носещите конструкции на сгради. От коли много не разбирам за съжаление
, за да съм от полза в това отношение.
София (Младост), 0898967661

София (Младост), 0898967661
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Браво колега за темата евалата
Аз съм системен администратор и добър сервизен техник който има проблеми с компа(каквито и да са софтуерни хардуерни) да се обажда 0898608698 - Божидар работя в "Поликомп ЕООД" и имам малко връзки и в Мост така че части за компютри мога да земам на тънкана - винаги съм готов да помогна

Аз съм системен администратор и добър сервизен техник който има проблеми с компа(каквито и да са софтуерни хардуерни) да се обажда 0898608698 - Божидар работя в "Поликомп ЕООД" и имам малко връзки и в Мост така че части за компютри мога да земам на тънкана - винаги съм готов да помогна
Много компютърджии тука бе
Аз, пиша софтуер главно на Ява, с това се занимавам от 6-7 години а сега станах и съдружник във фирмата
. Подразбирвам и от други програмни езици но скромно. Иначе, много се кефя да ремонтирам нещо - от колата до апартамента и вилата. Смея да твърдя, много майстори не могат да ми стъпят на малкия пръст. То освен майсторлък требе и акъл дет се вика.
Ако мога да съм полезен: 0895 47 52 78

Аз, пиша софтуер главно на Ява, с това се занимавам от 6-7 години а сега станах и съдружник във фирмата

Ако мога да съм полезен: 0895 47 52 78
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Евала за темата
,в много подходящ момент се пуска...
Работя в може би най-голямата верига за авточасти в страната и предполагам,че ще съм ви от полза
Който има нужда от нещо да казва,отстъпката е гарантирана.
0886750555 - Митко

Работя в може би най-голямата верига за авточасти в страната и предполагам,че ще съм ви от полза

0886750555 - Митко

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Наистина добра тема.
Форума не страда от липса на добри хора и такива желаещи да помогат
Пиша се в темата само да се знае,че съм готов да помогна с каквото мога-нищо конкретно нямам като занимание.Ама в тази тема май се конкретизира идеята на самия форум.
Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''-
-в този фонд да се отвори една сметка;
-всеки да внася минимална сума и да забрави за нея веднага след внасянето т.е да не очаква нищо в замяна(примерно лев-два на месец)колко сърце му дава;
-сметката да е на името на човек ,който се е доказал,че няма да злоупотреби със средствата на които всички имаме доверие;
-никой да няма право да държи сметка на ТИТУЛЯРА на фонда;
-ТИТУЛЯРА на фонда да е длъжен да пусне анкета,в която да има няколко колеги нуждаещи се от помощ и след гласуване победителя в анкетата да получи средствата;
Айде сега да се видим като се заговори за помощ;
И аз като всеки човек ще се почуствам по-добре като знам ,че съм помогнал на човек и то без да ми коства нищо
Примерно -вече има 43-ма гласували =100лв,това значи ,че следващия месец колегата ще си свали колата от продажба.
Форума не страда от липса на добри хора и такива желаещи да помогат

Пиша се в темата само да се знае,че съм готов да помогна с каквото мога-нищо конкретно нямам като занимание.Ама в тази тема май се конкретизира идеята на самия форум.
-всеки да внася минимална сума и да забрави за нея веднага след внасянето т.е да не очаква нищо в замяна(примерно лев-два на месец)колко сърце му дава;
-сметката да е на името на човек ,който се е доказал,че няма да злоупотреби със средствата на които всички имаме доверие;
-ТИТУЛЯРА на фонда да е длъжен да пусне анкета,в която да има няколко колеги нуждаещи се от помощ и след гласуване победителя в анкетата да получи средствата;
И аз като всеки човек ще се почуствам по-добре като знам ,че съм помогнал на човек и то без да ми коства нищо
Примерно -вече има 43-ма гласували =100лв,това значи ,че следващия месец колегата ще си свали колата от продажба.
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
харесва ми идеята на колегата ivan.
с тези наши 5 кинта примерно можем да помогнем на колегата да си кара колата и тя да му доставя удоволствие.
аз сам ЗА!!!
поздрави!!!
с тези наши 5 кинта примерно можем да помогнем на колегата да си кара колата и тя да му доставя удоволствие.
аз сам ЗА!!!
поздрави!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз незнам с какво бих могъл да съм полезен военнослужещ съм но се занимавам и с монтаж на локално парно ако някой има нужда от съвет или помощ винаги.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
ivan. написа:Наистина добра тема.
Форума не страда от липса на добри хора и такива желаещи да помогат![]()
Здрасти, да тази идея я говорихме с Митко вчера и аз съм за

ivan. написа:... Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''...

Пример: Регистрираните във форума са 23707 към настоящия момент. Един от четирима, или петима, ако дари във фонда 1 лев

С получената сумичка може да се помогне не само на един нуждаещ се.
Дано идеята се осъществи!
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги! Коментирахме вчера с Петьо Ангелов, за така наречената вътрешна каса, която да дава възможност на крайно нуждаещи се колеги да се справят финансово. Ще прежаля 3 кутии цигари за месеца и ето от мен 10 лева, който ще са за добро и ще доставят удоволствие на някой от нас, тези средства няма да ги търся, защото ще знам, че когато аз имам нужда и на мен ще помогнат!
Но много сериозно трябва да си направим избор и система на отпускане на средствата, за да няма и капка съмнение за злоупотреби! Ето върху това трябва да мислим и как да събираме средствата! Благодаря на Жоро- Лисабонеца, който се отзова на отправен апел за помощ от моя страна, има Господ момчета и той гледа!!!!!!! Нека Жоро ви каже за какво става въпрос?
Но много сериозно трябва да си направим избор и система на отпускане на средствата, за да няма и капка съмнение за злоупотреби! Ето върху това трябва да мислим и как да събираме средствата! Благодаря на Жоро- Лисабонеца, който се отзова на отправен апел за помощ от моя страна, има Господ момчета и той гледа!!!!!!! Нека Жоро ви каже за какво става въпрос?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
LBl написа:ivan. написа:... Аз предлагам да си направим фонд (10стинки,20стинки)''Лефче''.... Гласувам с две ръце за предложението на ivan.
Пример: Регистрираните във форума са 23707 към настоящия момент. Един от четирима, или петима, ако дари във фонда 1 лев... ... ...
С получената сумичка може да се помогне не само на един нуждаещ се.
Дано идеята се осъществи!
Колега това за което говорим се отнася само за Е34 форума и с един лев не виждам какво ще се получи

Мите аз съм предложил по горе да се ползват парите само за сбирки или примерно масови покупки

P.S. Мисля че 60 лв. годишно за никой няма да е проблем, все пак тези пари са 2 картона цигари....