Не иска да запали ...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pei4 » 09 Яну 2009, 15:35

Това да се чува само :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 13 Яну 2009, 18:29

Е да се похваляи аз тогава!две сутрини на -14 палеше мно тромаво даже едната сутрин посъборих и акомулатора,щот бая пъти подгрявах и въртях та-викам си аидеееее и моя тдс си заминава!Ама на работа се ебавам с колегите с дизели и викам как ве тдс-а докът ми помирише парфюма и е подгрял и пали1и ве4ерта на -12 почвам да подгрявам да паля-не!пак подгрявам и въртя-пак не!ААА!колегите ест почнаха базици-викам тои акомулатора е слаб и те мирясаха!и на др ден поглеждам и от 6 свещи само две работят и пак запалих както и ве4ерта на работа!и викам"ЕЕЕЕи пустиняци кога и ваще мърши запалят на по една подгр свещ тогава плюйте тдс-а"сега са сменени свещите и пали кат момиченце новичко! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Яну 2009, 21:21

Ivan.-e има няколко вида подгревни свещи. Iskra подгряват от 8 до 11 секунди фабрично (еднонамотъчни свещи са), а и на наще коли на 12-сек мисля изгасваше лампичката и още 5 или 7 сек продължават да греят (релето ги държи). Има и двунамотъчни свещи, които са супер-бързо погревни 3-4 сек. Прочети в нета има доста инфо за свещите.

Мойта кола си пали вече при всякакви температури без да се замисля грам.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 13 Яну 2009, 21:38

piNky написа:При -10 запали от раз ;) :mhihi:

:clap: :lalala: Всичко е добре когато свършва добре, радвам се че се е оправила колицата :D

Предишна

Назад към E34