Колеги питане за Е34 - екстра контрол на гумите

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 22 Дек 2008, 17:27

Postman написа:Аз също имам тази "екстра" TYIRE CONTROL и до сега не съм открил нищо по колата, свързано с "контрол на гумите". Съответно си мисля, че това няма нищо общо с контрол на гумите и не е правописна грешка, но това е мое мнение разбира се...

контрол в смисъл по поточната линия, в тази посока. на немски си звучи съвсем нормално и разбиращо се.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 22 Дек 2008, 18:41

@2bar написа:
Peter Angelov написа:хаха голям майтап сте :mhihi: Ми така си е разпечатано :D
екстрата си е тази :!: сега видях че пише допълнително в разяснение:
Tyre control може и в Германия да правят правописти грешки явно...
Екстрата си е факт че става въпрос за контрол на гуми, интересно е че никой нищо не казва за нея... :roll:

споко, и наш'ти са такива :mhihi:

S731A ZUSÄTZLICHER EDITIONSUMFANG - най -общ код, указва, че има допълнителни работи, които не са в основната програма (например А1АТ).

P749A EDITION IMPORTEURE - това е ясно. каква норма покрива Euro1 или Euro2 ?

A1AT - STOFF CORD/ ANTHRAZIT - седалките де'т се протриват

S928A TY(I, по скоро правописна грешка)RE CONTROL/S928A REIFENSTEUERUNG - можеш да си избереш с какви гуми да излезне от завода.

ма, при наш'ти си имаме едно листче под задната седалка и там си пише всичко :mhihi:

Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере :roll:

Що се касае до това листче аз не съм виждал подобно нещо и евентуално ако наистина може да се разбере какво можеш да сложиш без да бараш нещо кой знае какво по колата от къде може да се открие липсващата информация :roll:

Благодаря много за инфото, то мойта кола с толкова екстри че... :mhihi: :mhihi:

Момчета весели празници :winky:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 22 Дек 2008, 20:31

Аз мислим, че такова животно нема.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 22 Дек 2008, 23:14

Peter Angelov написа:Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере :roll:

Що се касае до това листче аз не съм виждал подобно нещо и евентуално ако наистина може да се разбере какво можеш да сложиш без да бараш нещо кой знае какво по колата от къде може да се открие липсващата информация :roll:

това А1АТ е просто цвета на плата - антрацит. ..к'во толкова му е особено, не мога да ти кажа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 23 Дек 2008, 13:38

@2bar написа:
Peter Angelov написа:Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере :roll:

това А1АТ е просто цвета на плата - антрацит. ..к'во толкова му е особено, не мога да ти кажа.

Здрасти, хммм затова ли не мога да намеря в програмата уплътнението на вратата :roll: аз го търся силвар грау а то май се води това защотото не излиза....пък тавана се води силвар грау...говоря за това уплътнение дето е полвината гума а другата част като корите по колонките и тавана...

Предишна

Назад към E34