Колеги питане за Е34 - екстра контрол на гумите
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Postman написа:Аз също имам тази "екстра" TYIRE CONTROL и до сега не съм открил нищо по колата, свързано с "контрол на гумите". Съответно си мисля, че това няма нищо общо с контрол на гумите и не е правописна грешка, но това е мое мнение разбира се...
контрол в смисъл по поточната линия, в тази посока. на немски си звучи съвсем нормално и разбиращо се.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
@2bar написа:Peter Angelov написа:хаха голям майтап стеМи така си е разпечатано
![]()
екстрата си е тазисега видях че пише допълнително в разяснение:
Tyre control може и в Германия да правят правописти грешки явно...
Екстрата си е факт че става въпрос за контрол на гуми, интересно е че никой нищо не казва за нея...
споко, и наш'ти са такива![]()
S731A ZUSÄTZLICHER EDITIONSUMFANG - най -общ код, указва, че има допълнителни работи, които не са в основната програма (например А1АТ).
P749A EDITION IMPORTEURE - това е ясно. каква норма покрива Euro1 или Euro2 ?
A1AT - STOFF CORD/ ANTHRAZIT - седалките де'т се протриват
S928A TY(I, по скоро правописна грешка)RE CONTROL/S928A REIFENSTEUERUNG - можеш да си избереш с какви гуми да излезне от завода.
ма, при наш'ти си имаме едно листче под задната седалка и там си пише всичко
Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере

Що се касае до това листче аз не съм виждал подобно нещо и евентуално ако наистина може да се разбере какво можеш да сложиш без да бараш нещо кой знае какво по колата от къде може да се открие липсващата информация

Благодаря много за инфото, то мойта кола с толкова екстри че...

Момчета весели празници

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Аз мислим, че такова животно нема.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Peter Angelov написа:Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере![]()
Що се касае до това листче аз не съм виждал подобно нещо и евентуално ако наистина може да се разбере какво можеш да сложиш без да бараш нещо кой знае какво по колата от къде може да се открие липсващата информация![]()
Благодаря много за инфото, то мойта кола с толкова екстри че...![]()
![]()
Момчета весели празници
това А1АТ е просто цвета на плата - антрацит. ..к'во толкова му е особено, не мога да ти кажа.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
@2bar написа:Peter Angelov написа:Здрасти, така и кво толкова може да включва допълнително към A1AT имали начин да се разбере![]()
Що се касае до това листче аз не съм виждал подобно нещо и евентуално ако наистина може да се разбере какво можеш да сложиш без да бараш нещо кой знае какво по колата от къде може да се открие липсващата информация![]()
Благодаря много за инфото, то мойта кола с толкова екстри че...![]()
![]()
Момчета весели празници
това А1АТ е просто цвета на плата - антрацит. ..к'во толкова му е особено, не мога да ти кажа.
Здрасти, хммм затова ли не мога да намеря в програмата уплътнението на вратата

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2