524тд поблем -филма продължава....
Модератор: Технически модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bmw524 написа:здравейте пичове!изчетах всичко по темата много внимателно,и аз карам същата кола.много си я харасвам заради комфорта и всичките екстри за модела(половината работят)обаче...и аз имам проблеми с надуване на маркучи,даже пръсках радиатор веднъж и карам с разхлабена капачка.сменях гарнитура на глава от тогава започна да ми натиква масло в антифриза.andru,след ремонт на ГНП и аз имам проблем с вървенето на колата.с течаща помпа летях с 200,сега 120 са химера.толкова е тромава че не знам какво да правя.аз съм от Шумен и мога да кажа,че този Продан във Варна е най-добрия в региона,обаче при него става със записване.ако решиш да ходиш поне 1 месец ще чакаш.интересува ме дали разреши,поне част от проблемите си,защото и аз май ще търся друг двигател.
колега пробва ли да сменяш капачката на казанчето?????

- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34 524TD
- Мечтае да кара: E 39
това беше първото което направих.абе с тоя двигател е голямо приключение.най-лошото е,като чели,че никой не му разбира,а е по-опростен примерно от TDS-а.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:bmw524 написа:здравейте пичове!изчетах всичко по темата много внимателно,и аз карам същата кола.много си я харасвам заради комфорта и всичките екстри за модела(половината работят)обаче...и аз имам проблеми с надуване на маркучи,даже пръсках радиатор веднъж и карам с разхлабена капачка.сменях гарнитура на глава от тогава започна да ми натиква масло в антифриза.andru,след ремонт на ГНП и аз имам проблем с вървенето на колата.с течаща помпа летях с 200,сега 120 са химера.толкова е тромава че не знам какво да правя.аз съм от Шумен и мога да кажа,че този Продан във Варна е най-добрия в региона,обаче при него става със записване.ако решиш да ходиш поне 1 месец ще чакаш.интересува ме дали разреши,поне част от проблемите си,защото и аз май ще търся друг двигател.
Здрасти, Стояне мисля че проблема на колегата е много по сериозен. Колега в Шумен преди имаше един сериозен майстор дето правеше Поршетата на фикосота, намери начин и познат да се свържеш с него.
Мой познат преди години ползва услугите и беше пре доволен, работата мирише на доста големи ядове...
Успех
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
намекваш ми за проблем в главата нали?точно поради тази причина съм решил да сменя или главата,ако намеря читава или двигатела.ако знаете кой предлага такива двигатели 2-ра употреба пишете.ANDRIU може би трябва да се обърна директно към тебе,защото ти май още си във филма.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
bmw524 написа:намекваш ми за проблем в главата нали?точно поради тази причина съм решил да сменя или главата,ако намеря читава или двигатела.ако знаете кой предлага такива двигатели 2-ра употреба пишете.ANDRIU може би трябва да се обърна директно към тебе,защото ти май още си във филма.
Виж мисля че не е проблем да го намериш

Успех
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 & e30 & e30
- Мечтае да кара: 760li
bmw524 написа:намекваш ми за проблем в главата нали?точно поради тази причина съм решил да сменя или главата,ако намеря читава или двигатела.ако знаете кой предлага такива двигатели 2-ра употреба пишете.ANDRIU може би трябва да се обърна директно към тебе,защото ти май още си във филма.
Pak se izvinqvam za latineca no Computera vse oshte ne sym go opravil.Kolega i ti si v filma no ne se znae kakvo shte izleze ako imash nqkoi vivatelska karta mojesh da mi Call i da ti kaja az kakvo sym pravil i kakvo sym postignal 0878819023.Az lichno si tyrsq dvigatel tyikato veche sym naplashen i neznam oshte kakvo da ochakvam makar che to neostanaha raboti za smenqne...da ne si mrydnal plochkata na GNP-TU za da nevyrvi sega ?Pri zagrql dvigatel karan okolo 30-min slagam si rykata i poveche ot 1-2sekundi nemoga daq zadyrja mai neshto pak ne e kakto trqbva.
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
значи,моя проблем с ГНП-то го реших на 50%.сега помпата ми не тече,ама и колата не върви.незнам какво я правиха тая пмпа.на стенда всичко наред(според пишман майстора),а колата няма тяга.сякаш не й достига гориво.
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Kolega shte te pomolq da si pusnesh temichka a ne da spamvash s kakvoto moga shte pomogna kakto i ostanalite kolegi.Neka da sme kolegealni !!!
За вървежа си лесен -като са сменили гумичките на гнп са оствили плочката напред-т.е. много малко гориво.Просто някой който го е правил трябва да я регулира-да и пусне гориво .Това с масло във водата е лошоbmw524 написа:значи,моя проблем с ГНП-то го реших на 50%.сега помпата ми не тече,ама и колата не върви.незнам какво я правиха тая пмпа.на стенда всичко наред(според пишман майстора),а колата няма тяга.сякаш не й достига гориво.

by ''kompleksa''
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
bmw524 написа:значи,моя проблем с ГНП-то го реших на 50%.сега помпата ми не тече,ама и колата не върви.незнам какво я правиха тая пмпа.на стенда всичко наред(според пишман майстора),а колата няма тяга.сякаш не й достига гориво.
Здравеи колега,при мен го има6е тоиа проблем,120-140 си биаха мираж.с малко мардане на помпата кам волана и на6тата се оправиха.В подписа на Zvetiko има инструкции как то4но се прави това.успех
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Peter Angelov написа:_65536_kb_sec_ написа:bmw524 написа:здравейте пичове!изчетах всичко по темата много внимателно,и аз карам същата кола.много си я харасвам заради комфорта и всичките екстри за модела(половината работят)обаче...и аз имам проблеми с надуване на маркучи,даже пръсках радиатор веднъж и карам с разхлабена капачка.сменях гарнитура на глава от тогава започна да ми натиква масло в антифриза.andru,след ремонт на ГНП и аз имам проблем с вървенето на колата.с течаща помпа летях с 200,сега 120 са химера.толкова е тромава че не знам какво да правя.аз съм от Шумен и мога да кажа,че този Продан във Варна е най-добрия в региона,обаче при него става със записване.ако решиш да ходиш поне 1 месец ще чакаш.интересува ме дали разреши,поне част от проблемите си,защото и аз май ще търся друг двигател.
Здрасти, Стояне мисля че проблема на колегата е много по сериозен. Колега в Шумен преди имаше един сериозен майстор дето правеше Поршетата на фикосота, намери начин и познат да се свържеш с него.
Мой познат преди години ползва услугите и беше пре доволен, работата мирише на доста големи ядове...
Успех
само не зацепвам, защо всеки път отписвате главата? нали системата е под налягане? маркучите освен да се втвърдят, какво друго да стане?
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
ANDRIU,при загрял двигател не можеш да си държиш ръката отгоре.поне при мен е така.това е сериозна температура на която работи двигатела.а,колкото до втвърдяването на маркучите,то че има голямо налягане има но чак да стават на камък...