бавно загрява. Идейки?
Модератор: Технически модератори
			31 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3

- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
бавно загрява. Идейки?
Смених термостата преди седмица и се почна. Трябват и на милата 10км., че да излезе от първа черта след синя зона. Вчера пак нов термостат и иж е с една идея по-добре обаче пак не е както трябва. Парно има. Системата е обезвъздушена. Помагайте, че е зима, а тя принцесата така хубаво ме топлеше, пък сега се цигани нещо.
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.

- Владо
- старши ентусиаст
- 

- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
 01" 525d m57
 04" X5 m57
 06" Liberty 2,8 CRD
Ми пак термостат...докато стигнеш до истинския  . А за по-сигурно, че там е проблема, спри след 2 км и пипни горния маркуч. Ако е топъл, нов термостат, и така.
 . А за по-сигурно, че там е проблема, спри след 2 км и пипни горния маркуч. Ако е топъл, нов термостат, и така.

. А за по-сигурно, че там е проблема, спри след 2 км и пипни горния маркуч. Ако е топъл, нов термостат, и така.
 . А за по-сигурно, че там е проблема, спри след 2 км и пипни горния маркуч. Ако е топъл, нов термостат, и така.- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
тоя дет си го сложил май е Едирне мазе  

производство на братята мустаклии май
 производство на братята мустаклии май  вземи си истински и си готов
 вземи си истински и си готов

производство на братята мустаклии май
 производство на братята мустаклии май  вземи си истински и си готов
 вземи си истински и си готов
- dinozab
- 

- 

- Кара: от моабет на моабет
- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ах колко са зле тия копеленце - продават само боклуци:( И моята загряваше мнооого бавно, бе стоеше си студена и се оказа, че термостата беше счупен?!  
   От чудо си сложихме втора ръка, ама първо го варихме в една тенджера и отвори животното!
  От чудо си сложихме втора ръка, ама първо го варихме в една тенджера и отвори животното!  На голфа едно време сменихме пак 3-4 нови и накрая пак втора ръка. В крайна сметка е важно да си сложиш здрава, а не нова и неработеща част
  На голфа едно време сменихме пак 3-4 нови и накрая пак втора ръка. В крайна сметка е важно да си сложиш здрава, а не нова и неработеща част 

От чудо си сложихме втора ръка, ама първо го варихме в една тенджера и отвори животното!
  От чудо си сложихме втора ръка, ама първо го варихме в една тенджера и отвори животното!  На голфа едно време сменихме пак 3-4 нови и накрая пак втора ръка. В крайна сметка е важно да си сложиш здрава, а не нова и неработеща част
  На голфа едно време сменихме пак 3-4 нови и накрая пак втора ръка. В крайна сметка е важно да си сложиш здрава, а не нова и неработеща част 
BMW only!
		- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Daru Car написа:Справка за част
Номенклатурен номер : 11531713040
Описание : ТЕРМОСТАТ (80 * С - моя забележка)
Ед.цена (с ДДС) : 50.77 BGL
Има наличност
Справка за част
Номенклатурен номер : 11537511083
Описание : ТЕРМОСТАТ 92 *C
Ед.цена (с ДДС) : 47.33 BGL
Има наличност
Справка за част
Номенклатурен номер : 11537511580
Описание : ТЕРМОСТАТ 88C
Ед.цена (с ДДС) : 51.64 BGL
Има наличност
Става дума за номер 5. И при тази цена не мога да разбера как някой ходи по съмнителни магазини и си взима термостат за 30-35 лв. Оказва се че не е този или не работи и отива и си купува нов и т.н. до безкрай.

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, мисля, че предложението е добро - аз ако не бях намерил работещ за 10 лева щях да взема нов от Дару - хората ти гарантират качествени части (макар да трябва да чакаш над 2 седмици  ).
 ).
едит: е това е хубаво, че го има в наличност, аз за маншона на дебитомера чакам вече втора седмица и помислих, че с всякаква по-евтина част е така...

).
 ).
едит: е това е хубаво, че го има в наличност, аз за маншона на дебитомера чакам вече втора седмица и помислих, че с всякаква по-евтина част е така...
Последна промяна amd на 17 Дек 2006, 12:33, променена общо 1 път

BMW only!
		- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Имат ги в наличност , не е задължително да чакаш толкова   

Аз си сложих миналата година преди да пътувам за Швейцария Walher термостат и съм много доволен, значи сега когато си изхвърлих филтъра за купето съвсем се изпекох,просто не е истина това нещо колко спира топлото покрай струята Ако си живеех там в Алпите ,разбирам ,щях да си карам с филтър ма тук в тоя ПУМИЯРНИК,мръсотия от адското строителство ,да си разглобявам таблото всеки месец и да го сглобявам наново ,пък и 30 и кусур лева да давам е няма да стане
  Ако си живеех там в Алпите ,разбирам ,щях да си карам с филтър ма тук в тоя ПУМИЯРНИК,мръсотия от адското строителство ,да си разглобявам таблото всеки месец и да го сглобявам наново ,пък и 30 и кусур лева да давам е няма да стане   На майка ми на Е36-цата ,като тръгнах да разглобявам таблото за да го изхвърлям и нейния се същисах - за 9 години или не е сменян никога или го е сменял магосникът от Оз
   На майка ми на Е36-цата ,като тръгнах да разглобявам таблото за да го изхвърлям и нейния се същисах - за 9 години или не е сменян никога или го е сменял магосникът от Оз   
   Нито една рапидка не беше развивана,всичко беше девственно ... Егати чистата държава
 Нито една рапидка не беше развивана,всичко беше девственно ... Егати чистата държава   

Направих си следния експеримент през седмицата , засичах с електронен термометър температурата и влажноста в купето в разстояние на 11 км в града и на финала бях на 35 С и 19% влажност а тръгнах от 19 С и 42% влажност Меренето беше отпред на средно ниво ,като струя към уреда нямаше ... Просто стана сауна в колата
  Меренето беше отпред на средно ниво ,като струя към уреда нямаше ... Просто стана сауна в колата   

Като се сетя как преди имах и аз такъв проблем просто ми става гадно... В Търново има ли магазин-сигурен от където да купиш частта поне от фирмата ,която назовах по-горе? Двете неща термостат + филър отпушват много топлото 

Георги Пенчев

Аз си сложих миналата година преди да пътувам за Швейцария Walher термостат и съм много доволен, значи сега когато си изхвърлих филтъра за купето съвсем се изпекох,просто не е истина това нещо колко спира топлото покрай струята
 Ако си живеех там в Алпите ,разбирам ,щях да си карам с филтър ма тук в тоя ПУМИЯРНИК,мръсотия от адското строителство ,да си разглобявам таблото всеки месец и да го сглобявам наново ,пък и 30 и кусур лева да давам е няма да стане
  Ако си живеех там в Алпите ,разбирам ,щях да си карам с филтър ма тук в тоя ПУМИЯРНИК,мръсотия от адското строителство ,да си разглобявам таблото всеки месец и да го сглобявам наново ,пък и 30 и кусур лева да давам е няма да стане   На майка ми на Е36-цата ,като тръгнах да разглобявам таблото за да го изхвърлям и нейния се същисах - за 9 години или не е сменян никога или го е сменял магосникът от Оз
   На майка ми на Е36-цата ,като тръгнах да разглобявам таблото за да го изхвърлям и нейния се същисах - за 9 години или не е сменян никога или го е сменял магосникът от Оз   

Направих си следния експеримент през седмицата , засичах с електронен термометър температурата и влажноста в купето в разстояние на 11 км в града и на финала бях на 35 С и 19% влажност а тръгнах от 19 С и 42% влажност
 Меренето беше отпред на средно ниво ,като струя към уреда нямаше ... Просто стана сауна в колата

Като се сетя как преди имах и аз такъв проблем просто ми става гадно... В Търново има ли магазин-сигурен от където да купиш частта поне от фирмата ,която назовах по-горе? Двете неща термостат + филър отпушват много топлото

Георги Пенчев
- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
То магазин има от дето да вземам части, обаче проблемчето не в термостата, пича в магазина взема първия и го остави за рекламация(точни момчета са). Значи сега колата достига нормална температура, но чак след 10-15 км. спокойно каране и 8км., ако е на ръчка. Филтъра на купето го сменях с първия термостат. Маркучите на радиатора на вория км. горен топъл, долен студен. Остана само това пусто бавно загряване. Миналата зима като знам, че 5 мин. работа на място и ставаше руска баня вътре, пък сега
   .
  .

.
  .- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Значи, тез кораби си загряват бавничко. Все пак това са 11 литра. А ти в Търново посмъртно няма да загреееш, там всичко ви е на 2 минути пеша   Иначе има една хитринка, в практикер продават едни калориферчета на 12 волта, връзват се на запалката. Пускаш го колкото да ти греее в началото, а парното го спираш тотално, така няма да ти върти малкия кръг през радиатора на отоплителя и ще загрява по-бързо. Но да знаеш, на мен ми трябват поне 3-4 км. преди да започне да духа някакъв намек за топлина. И това според мен е нормално.
 Иначе има една хитринка, в практикер продават едни калориферчета на 12 волта, връзват се на запалката. Пускаш го колкото да ти греее в началото, а парното го спираш тотално, така няма да ти върти малкия кръг през радиатора на отоплителя и ще загрява по-бързо. Но да знаеш, на мен ми трябват поне 3-4 км. преди да започне да духа някакъв намек за топлина. И това според мен е нормално.
			 Иначе има една хитринка, в практикер продават едни калориферчета на 12 волта, връзват се на запалката. Пускаш го колкото да ти греее в началото, а парното го спираш тотално, така няма да ти върти малкия кръг през радиатора на отоплителя и ще загрява по-бързо. Но да знаеш, на мен ми трябват поне 3-4 км. преди да започне да духа някакъв намек за топлина. И това според мен е нормално.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
- 

и при мен загрява до нормална температура за 3-4 км,
ама незнам какъв ми е термостата.
не ми се е налагало да го сменям, а дано и да не ми се налага.
на брат ми пък започва да показва признаци да духа топло след 3-4 км , а след 6-7км е на 12.

ама незнам какъв ми е термостата.
не ми се е налагало да го сменям, а дано и да не ми се налага.
на брат ми пък започва да показва признаци да духа топло след 3-4 км , а след 6-7км е на 12.
			31 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3