Едно проблемче с дневния километраж.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Едно проблемче с дневния километраж.

Мнение от ggb » 15 Авг 2009, 12:30

И така колеги вчера след като заредих на бензиностанцията и се опитах да го зануля малкия километраж но уви не успях някой ако се е сблъсквал с този проблем или има идея моля нека да сподели :help: :help: :help:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Авг 2009, 12:44

И при мен се получи същия проблем и то два пъти.Разкачи акумулатора и след 10мин го закачи пак и всичко ще е ОК.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ggb » 15 Авг 2009, 12:47

LiTtLeRoCk написа:И при мен се получи същия проблем и то два пъти.Разкачи акумулатора и след 10мин го закачи пак и всичко ще е ОК.

Благодаря ти за бързия отговор ще го направя. :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Аватар

.

Мнение от nikolloff » 19 Авг 2009, 11:53

При мен е така от години
Като запаля изчаквам малко да изгасне инспекшъна и после се занулява.
Сменях и табла и пак същата работа

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 19 Авг 2009, 18:12

нещо се губи от захранването щом си сменял и табла
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Аватар

.

Мнение от nikolloff » 22 Авг 2009, 16:33

И аз така си мисля ама не ми се рови май много много.Като спре съвсем -тогава

ентусиаст
Аватар

Мнение от ggb » 23 Авг 2009, 11:04

И колеги както спря да занулява така след два дни сам се оправи така и не разбрах какво се е случило но засега работи 8) 8) 8) 8)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 24 Авг 2009, 10:26

А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на лада :) Кажете къде да търся причината?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

Мнение от Mecho Puh » 24 Авг 2009, 20:09

така и така сте отворили тема да попитам и аз - и дневния и основния километраж се появяват и изчезват непрестанно,през повечето време ги няма и се забелязват само части от някои от цифрите? казаха ми че изгаряли някакви пикселчета,ама маи като гледам ще трябва друго табло? :roll:
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Авг 2009, 20:33

dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на лада :) Кажете къде да търся причината?
Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 24 Авг 2009, 23:19

Ако сте с големия борд и сте задали растояние за да ви изписва време на пристигане също не може да се занулява дневния километраж :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 25 Авг 2009, 0:04

LiTtLeRoCk написа:
dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на лада :) Кажете къде да търся причината?
Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.

Ще го пробвам колега, ама да ми остане малко време, че тук за един месец смянам масло... не я спирам а и по тези умрели пътища хвърлих предница... с тези нарязани асфалти-всеедно бурдюри взимам челно-дее*а тяхната майка :censored: и сега трябва да дам 200 лв за данък, че съм пребил пътищата... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Авг 2009, 20:44

dj_ennsy_1 написа:
LiTtLeRoCk написа:

Ще го пробвам колега, ама да ми остане малко време, че тук за един месец смянам масло... не я спирам а и по тези умрели пътища хвърлих предница... с тези нарязани асфалти-всеедно бурдюри взимам челно-дее*а тяхната майка :censored: и сега трябва да дам 200 лв за данък, че съм пребил пътищата... :banghead:

просто вземи бележка от някоя морга и я отпиши и не се занимаваш с глупости никога повече.
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 25 Авг 2009, 21:45

_65536_kb_sec_ написа:
dj_ennsy_1 написа:
LiTtLeRoCk написа:

просто вземи бележка от някоя морга и я отпиши и не се занимаваш с глупости никога повече.

а преглед как ще мине бре стояне :help:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Авг 2009, 21:48

Turbo_Ted написа:..
а преглед как ще мине бре стояне :help:

вече не го искат или поне на мен 8) 8) 8)
Изображение

Следваща

Назад към E34