Преки впечатления от K&N панелен филтър
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Преки впечатления от K&N панелен филтър
ако някои ползва спортен филтър КН за кутия
как е има ли някаква разлика или е пълен маитап мерси предварително
Корeгирай си заглавието на темата!
Postman
Корeгирай си заглавието на темата!
Postman
Последна промяна баварка на 11 Яну 2009, 9:12, променена общо 1 път
Re: споделете
Излиза по-ефтинобаварка написа:ако някои ползва спортен филтър КН за кутия
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
баварка написа:ако някои ползва спортен филтър КН за кутия
залагам на второто

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
баварка написа:ако някои ползва спортен филтър КН за кутия
има ефект,особенно ако имаш и чип,предполагам че вече си сложил?
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Е щом така ти харесва добре като гледам доста трябва да коригираш незнам как си подбираш кого обаче , аз като имам въпросчета ще си ги пускам както искам пък ти КОРИГИРАИ като ти е кеф
На практика ми казваш, че те боли х** какво ще е заглавието на темите ти, стига да получаваш отговор на въпросите си ли?
Както и че лично теб те модерирам целенасочено и необективно?
Postman
На практика ми казваш, че те боли х** какво ще е заглавието на темите ти, стига да получаваш отговор на въпросите си ли?
Както и че лично теб те модерирам целенасочено и необективно?
Postman
точно това имам предвид на фона на всички така хубаво обосновани заглавия и на модератор не му отива да се държи по тоя начин а отностно ХУЯ добре казано
Хуят идва от тази твоя тема
.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112500
Тъжно е, че имаш такова отношение към Е32/Е34, но го приемам. Правилата все пак са за всички, а едно от тях касае оформянето на заглавието. Нямам какво повече да кажа
.
Postman
Хуят идва от тази твоя тема

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112500
Тъжно е, че имаш такова отношение към Е32/Е34, но го приемам. Правилата все пак са за всички, а едно от тях касае оформянето на заглавието. Нямам какво повече да кажа

Postman
Човече не ме познаваш че да говориш какво ми е отношението спрямо марката на фона на всичките добре оформени заглавия как си избра точно моето.И още нещо много малко са хората в този форум които наистина знаят какъв е смисъла на този форум явно ти точно не си от ТЯХ.Хаиде използваи си власта и трии че си доста смешен.И още нещо защо ПЕНчЕВ не се занимава с такива глупости като теб аз ще ти кажа защо защото е истински фен и истински обича марката.
Не мисля да трия каквото и да било, всяка дума си тежи на мястото, без значение какво настроение носи.
Другите неща няма да ги коментирам
...
Postman
Не мисля да трия каквото и да било, всяка дума си тежи на мястото, без значение какво настроение носи.
Другите неща няма да ги коментирам

Postman
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бати дразнещите типове са се навъдили в тоя форум... Ужас направо... Вече тука неможе да се коментира нищо сериозно... А баварката нещо го дава много оборотен във всички теми което хич не е надобре... Вслушай се малко в хората ... Не се прави на мъж от 2 рия си пост... ОК ????
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

+1 за Saso
Баварката: Шефе, лично аз познавам Postman (Явор) и искам да ти кажа, че той е човек на място. Точно за това е модератор тук. А Penchev не модераторства толкова много, защото все е на път и драсва тук там. Няма време човека да виси по цял ден тук и да ни контролира. Верно е, че като се напише за сбирка на подфорума и веднага блесва с мнение и той, ама това, е защото умира от кеф да се събираме и да се виждаме.
Postman и мен ме е модерирал и няма да седна и да му се сърдя никога за такова нещо. Целта на неговата молба към теб, е защото като седне някой друг и пусне търсачката, и напише "филтър", да излезне и твойта тема, и ако човека иска и той спортен филтър, да цъкне на нея, не да гледа всякакви др. неща, но не и това което му трябва. Идеята е прегледност и спестяване на време.
Честно казано не мисля, че трябва в този подфорум да се разваля изграденото доверие между нас. Целта ни тук е да си помагаме взаимно и ДА колегите го правят (ако ще да ти е чудно как и защо ама е така) Бисер (bmwfena), MadVanio, ivan., zvetiko, Saso, dinozab и още много други колеги от този подфорум са ми помагали. Кой със съвет, кой със физическа помощ и аз съм им много благодарен за това и ценя тяхната помощ и съвети. Те знаят, че при нужда ще съм на разположение за тях, както те са били за мен.
Колега 1 съвет дръж се мъжки и ще получиш помощ от всеки тук, не подценявай хората.
Така и така съм почнал.... искам да благодаря на всички колеги за помощта, която са ми оказвали, и ще ми оказват, и за приятните и незабравими мигове от нашите сбирки. Да сте живи и здрави!
Сега по темата
Няма недоволен от панелните (спортни филтри), лошото е цената им, но си спестяваш смяната на всеки 5000кm (за прашната Сф) Просто си го переш и си е като нов. Целта на филтъра е да пропуска повече кислород.
http://drive.bg/product_info.php?cPath=128&products_id=12113&ModelId=&osCsid=a64cbdbf363a8578d5c51291d2397cde[/b]
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2