ВАРНАКАРС
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ВАРНАКАРС
Ето я и моита страхотна история преди три дена докато почивах реших да отида в ВАРНАКАРС да си запазя час за реглаж на клапани така и направих не че колата има някаква нужда но това е единственото нещо което не съм направил след като си монтирах новия мотор м20б25 докараха ми цяла кола с перфектен мотор на не повече от 200000 километра работеше без никаква забележка смених всички консумативи и си мислех че да направят реглаж на клапани е все едно да смениш филтрите на колата но УВИ сега колата тресе зверски и ще я връщам да я правят НЕМОГА ДА СЕ ПОБЕРА В КОЖАТА СИ чЕ НАПРАВИХ ТАКАВА ГЛУПОСТ ТАКА чЕ ВИ СЪВЕТВАМ НЯМА ЛИ НУЖДА ДА СЕ ПИПА НЕщО НЕ ГО ПИПАИ ТЕ и още нещо караш я на наи големите профисионалисти в града а не на МИТКО И ИВАН да се развъртят с гаечните си ключове и накрая СОПА ТОВА Е МОИТА СТРАХОТНА ИСТОРИЯ
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
не е баш тъй за непипането,щот си има ред.тия дето са правили даден двигател или конструкция някаква си дават и препоръки за подръжка,а не да чакаш да се счупи,щот като стане така ще има и последствия-примери много.
а за варната карс-това си е нормално за такъв ранг сервиз,след като едва ли всеки ден правят м20.наскоро едно м21 бая си постоя там и резултат никакъв и чувам един квартален чичка го излекувал
а за варната карс-това си е нормално за такъв ранг сервиз,след като едва ли всеки ден правят м20.наскоро едно м21 бая си постоя там и резултат никакъв и чувам един квартален чичка го излекувал

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
баварка написа:Павка по принцип е така но в моя случаи когато колата работи перфектно и върви така насила да я разбутам немога да си го простя
Пише се "не мога". Не скачай като вдовица за *уй и не се прави на нервен.
По темата - ами, маниящината тука ти е изиграла малка шега. Според мен всичко ще се нареди, но съм сигурен, че за в бъдеще такава грешка втори път едва ли ще допуснеш.
ПС: Колегата по-горе правилно те е предупредил да се научиш да използваш препинателните знаци защото е малко трудно да се разбере целия смисъл на изречението.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
баварка написа:какъв ти е проблема ДАСКАЛЕ не си в час да преподаваш така че не се превъзбуждаи
Колегата иска да ти каже, че да пишеш грамотно не е превъзбуждане, а е белег за културата на човека. Защо трябва всеки да чете по 15 пъти поста ти, за да разбере какво искаш да кажеш, вместо ако е написан с що-годе правилна граматика, да го прочете веднъж и да разбере за какво става въпрос. Не мога да разбера, защо всички скачате като ви се каже да пишете грамотно? Грамотността ви обижда или в училище ви се смеят, ако сте по-добри от другите? Не ми се мисли до къде ще стигнат днешните ученици - явно след години в България ще има 10-тина диалекта и никой няма да разбира останалите...
П.С. Иначе по темата - и аз съм го ял това дърво - вече не се ли развали нещо, не го поправям.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ей тупан я се дръж прилично! хората ти правят забележка ,щот си прост и не можем да прочетем кво си писал ! я си оди в гората да си регулираш акъла ,а не клапаните и не занимавай хората с простотията си....! кат ти е криво ,че са те преебали варнакарс не си го изкарвай у форума...ако се беше държал и писал като човек никой немаше да те яде....
- Azrail
- UFO Pilot
-
13 мнения
• Страница 1 от 1