Пак проблем с чистачките
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Пак проблем с чистачките
спират пущинаците им когато и където им скимне и остава да работи само най-бързата степен
та въпроса ми е, къде и кои са всичките му там релета бушони и т.н. свързани с работата на чистачките.кои са нещата от комфорт модула и дали има некви релета отпред на самото моторче дето ги мести наляво надясно....
искам да проверя всеки елемнт свързан с работата им
предварително благодаря
та въпроса ми е, къде и кои са всичките му там релета бушони и т.н. свързани с работата на чистачките.кои са нещата от комфорт модула и дали има некви релета отпред на самото моторче дето ги мести наляво надясно....
искам да проверя всеки елемнт свързан с работата им
предварително благодаря
- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
реле няма, под задната седалка се намира комфорт модула от него е проблема гаранция, имах точно същият проблем, прилича на видео касета, сменяш и си готов, аз го взех за 100тина лв. втора употреба
Обичам Родината, Мразя Държавата
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
200cm реле има !!!
Едните са на Сименс, другите са на Бош.
Аз имам същия проблем, на мойта като запалиш трябва да изчакаш 1мин. на място, за да не тръгнат сами.
Сега съм без релето и работи само на най-бърза степен.100% е от релето, което го има за 30лв, но трябва да пробваш преди да го купиш дали е от него, пиши като си тествал да знаем.

Едните са на Сименс, другите са на Бош.
Аз имам същия проблем, на мойта като запалиш трябва да изчакаш 1мин. на място, за да не тръгнат сами.
Сега съм без релето и работи само на най-бърза степен.100% е от релето, което го има за 30лв, но трябва да пробваш преди да го купиш дали е от него, пиши като си тествал да знаем.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
имам две релета - еднакви оранжеви....пише само бош на тях и тва е.
извадих ги и нямаше клеясало по тях но тия дни ще пробвам с релета от друго е34 да видим дали ще се оправи проблема.
а и тия мойте релета няма как да ги почистя защото са капсоловани...мога само крачетата им почистих...
и те така...
извадих ги и нямаше клеясало по тях но тия дни ще пробвам с релета от друго е34 да видим дали ще се оправи проблема.
а и тия мойте релета няма как да ги почистя защото са капсоловани...мога само крачетата им почистих...
и те така...
колега и аз имам същият проблем и когато ходих за бронята колегата от който я взех казва се DEO http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90483
пробвахме тази цялата процедура с смяната на релета и комфорт модули за което съм много благодарен но се оказа че не е от тях.
Може би е от ръчката за чистачките или моторчето но за сега не мога да разбера.при мен симптомите са следните като пусна пръскалките да мият джама и чистачките не спират около минута две.после пък като спрат не щат техната гад да тръгнат поне 10-15 минути само на най бързата степен вървят.имам идея да я закарам в дару-кар да я прегледат.
пробвахме тази цялата процедура с смяната на релета и комфорт модули за което съм много благодарен но се оказа че не е от тях.
Може би е от ръчката за чистачките или моторчето но за сега не мога да разбера.при мен симптомите са следните като пусна пръскалките да мият джама и чистачките не спират около минута две.после пък като спрат не щат техната гад да тръгнат поне 10-15 минути само на най бързата степен вървят.имам идея да я закарам в дару-кар да я прегледат.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и при мен е така и пръсках модули и нема оправия--оня ден в вихрушката ми тръгна и по бавната скорост -явно нещо стаа в мотора като се понамокри и тръгва

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
obsessed написа:колега и аз имам същият проблем и когато ходих за бронята колегата от който я взех казва се DEO http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90483
Виж си бушона(пластината) на плюсовия кабел веднага след акумулатора.Това бушонче като изгори става така.90% съм сигурен че проблема ти е от него.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Breyton написа:obsessed написа:колега и аз имам същият проблем и когато ходих за бронята колегата от който я взех казва се DEO http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90483
Виж си бушона(пластината) на плюсовия кабел веднага след акумулатора.Това бушонче като изгори става така.90% съм сигурен че проблема ти е от него.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Недей да бъдеш толкова сигурен.Плюсовия кабел не е само един.Имал съм го този проблем и от него чистачките ми работеха само на бърз ход и имах проблеми с централното и ел. стъклата.
Тази пластина(бушон) се проверява за има няма 5 мин.Нека човека да погледне и пак ще говорим
Тази пластина(бушон) се проверява за има няма 5 мин.Нека човека да погледне и пак ще говорим

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Пластинката е на бумбето до акомулатора ако ти е отпред акомулатора.Аз я смених тази пластина още на 2-рия ден, но ефект никакъв.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
13 мнения